Aangeschoven bij – Ronald de witte

1) Wat zijn de namen in je paspoort?

Ronald de witte

2) Met wie zou je absoluut niet samen willen of kunnen vissen en waarom?

Met mensen die alleen maar aan hun eigen succes denken en andere geen vissen gunnen.En mensen die geen rekening met andere vissers houden aan de waterkant.Waar ik ook een hekel aan heb is de vissers die hun tering zooi laten liggen aan de waterkant,ze weten vaak niet wat voor ellende dat mee kan brengen en verpesten het voor een ander.En met Hans want die vangt te veel hahaha.Denk dat ik maar het meest aan de waterkant ga zitten in mijn eentje lekker een met de natuur.

foto1

3) Welke vrouw (of man) zou je het liefst op je stretcher willen aantreffen?

Kies ik toch voor de vrouw des huizes die altijd rekening moet houden met mijn ziekte(karpervisser)en goed voor mijn twee aankomende talentjes zorgt.

4) Ben je bijgelovig, en zo ja, hoe komt dat terug in je visserij?

Nee niet nee.

foto2

5) Hoeveel soorten haken heb je in je tacklebox, en welke daarvan gebruik je echt?

Ik heb zat haken in verschillende soorten en maten maar gebruik maar 2 dat zijn de longshank van PB maatje 8 en de prologic longschank maat 8 zijn twee sterke en belangrijk scherpe haken.

foto3

6) Steen of lood?

Lood.Heb wel met steen gevist maar vis liever met lood en dan inline.

7) Wat is het slechtste aas dat je ooit hebt gebruikt?

Mijn slechtste aas…….Uhh.Ja ik heb er een maar zal niet verder op merken gaan om niet iemand tegen het verkeerde been te schoppen.Dat was een boilie die ik gebruikt heb op de WCC die boilie was zo bitter van de conservering en verkeerde sweetners dat je letterlijk over je nek ging als je hem proefde.Ik vis nu ongeveer 3/4 jaar met KGB bollen en die bevallen me prima en voor mij is dat de GMS en denk dat er nog wel meer perfecte boilies op de markt komen.

8) Voor welke gebeurtenis in je visserij schaam je je?

Waar ik me voor schaam ..nou eigenlijk echt schamen kan je het niet noemen maar oké Ik vertelde altijd te veel tegen andere over wateren stekken en liep daardoor een hoop vissen mis doordat er andere jongens op “mijn” stekken gingen zitten en mijn tactieken gingen gebruiken nu wil dat niet zeggen dat dat de beste waren maar als ik eindelijk een stek had gevonden die lekker liep was ik hem weer kwijt door mijn eigen gelul. Gelukkig kan ik het nu heel goed voor me houden en deel alleen nog maar wateren met die gene die ik nog vertrouw en mij ook helpt. Je moet elkaar helpen dan hebben er meerdere profeit van.

foto4

9) Welk vervoersmiddel gebruik je voor het vissen?

Ik had een Citroën Berlingo (van de baas) maar heb nu een Opel Vivaro(van de baas) lekker veel ruimte.

10) Welke schoenen of laarzen vind je comfortabel om tijdens het vissen te dragen?

Heb meestal mijn sportschoenen aan en s’nachts mijn crocks

foto5

11) Wat is je favoriete warme maaltijd aan de waterkant?

Ik heb laatst met mijn maat Dave aan de waterkant gezeten die had wel zoiets lekkers meegenomen mihoen met kip in zwarte pepersaus: manman lekkuhr! Maar meestal eet ik gewoon thuis en ga daarna pas vissen.

foto7

12) Wat is het beste muzieknummer ooit geschreven?

Blub ik ben een vis hahaha nee ik vind nog steeds november rain van Guns’n Roses.

foto6
13) Welke niet-hengelsport gerelateerde tijdschriften lees je?

Als ik wat anders leest is het een koi blad maar ja blijft een vis

14) Aan wie wil je deze vragenlijst nu voorleggen?

Nou ik heb er eigenlijk twee en ook twee top vissers en dat zijn: Ivar de Bruyn.Met hem ben ik ooit begonnen met vissen toen we denk ik 5 a 6 jaar oud waren eerst wat voorntjes vangen en heel veel snoeken en palingen.Later gingen we over op de karper.We gingen na verloop van tijd onze eigen weg maar hebben nog altijd contact. Naar mijn mening is hij echt een super visser.Hij kan zich eigen zo vast bijten in een water dat eigenlijk wel alles eruit moet en ook zal komen.

En dan Bart hoefsloot ook een topvisser alleen weer een heel ander soort visser dan ivar hij hou van avontuur en vaak voor dingen wat eigenlijk niet mag en pakt daar wel zijn mooie vissen van.

Wie het is geworden…lezen jullie dus binnenkort!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *