Aangeschoven bij – Michel Moeskops

1) Wat zijn de namen in je paspoort?

Moeskops Michel. Mijn trotse ouder vonden het niet nodig om er meer te geven al een geluk !!

foto1

2) Met wie zou je absoluut niet samen willen of kunnen vissen en waarom?

Met personen die op onze geschubde vrienden vissen en ze nadien GEWOON koud bloedig afmaken.Voor hun plezier of voor er soep van te maken. Heb dit tafereel al meerdere malen mogen aanzien maar er valt gewoon niets tegen te doen spijtig genoeg. Bepaalde instanties zijn er mee bezig maar alles heeft zijn tijd nodig laat ons hopen ,dat ze erin slagen voor onze waters leeg zijn.

3) Welke vrouw (of man) zou je het liefst op je stretcher willen aantreffen?

Dit tafereel komt vaker voor hihi, nee mijn verloofde gaat bijna elk weekend mee vissen. Dus ja liggen we samen al wel eens even op de stretcher. Zij geniet ook echt van het hele karper gebeuren en vangt met regelmaat ook haar eigen vissen! Maar moest ik een andere vrouw mogen kiezen voor langs te komen. An Van Elsen mag steeds een nachtje verblijven in mijn bivvy.

foto2

4) Ben je bijgelovig, en zo ja, hoe komt dat terug in je visserij?

Nee, ben niet bijgelovig. Hecht meer waarde aan het juiste moment op de juiste plaats.

5) Hoeveel soorten haken heb je in je tacklebox, en welke daarvan gebruik je echt?

Ooh hoeveel haken in heb in mijn box. Veel te veel eigenlijk voor elk type heb ik wel een haak. B.v. pop up versie, lang stelig, kort stelig, wide gape. Daar ik probeer in te spelen op het moment zelf heb ik voor mij deze verschillende haken nodig. Kan er dan ook geen enkele missen.

foto4

6) Steen of lood?

Ik zelf gebruik altijd lood daar ik dit gewoon het normaalste is om te gebruiken. Je hebt ze in alle vormen en gewichten. Maar geef mij de 140 grams squar pear inline van Korda gewoon een geweldig loodje werpt goed en drilt ook fijn.Gewoon top!

foto3

7) Wat is het slechtste aas dat je ooit hebt gebruikt?

Bestaat er slecht aas? Ik zelf denk van niet iedereen heeft een andere mening over een samenstelling of gebruik van bepaalde producten. Wat voor de ene een top product is kan voor iemand anders een slecht product zijn. Voor mij bestaat er dus niet echt slecht aas enkel verkeerd gebruik van aas of producten,.

8) Voor welke gebeurtenis in je visserij schaam je je?

2jaar geleden waar we met een groep vrienden gaan vissen op een plaatselijke vijver. En iedereen wist dat het op afstand te doen was. Ik zelf zij in het begin ik kan ver werpen. Iedereen doe voor dan, daar de vissen op pakweg 150m sprongen is dit een redelijk verre afstand moeilijk te halen. Ik maakte alles klaar en toen gebeurde het plons mijn top deel de vijver in stond ik daar met mijn Harrison. Had toen het gevoel dat ik echt in de grond zakte. Dit wil ik nooit mee meemaken.

foto5

9) Welk vervoersmiddel gebruik je voor het vissen?

Opel Astra break. Soms groot genoeg als ik alleen ga maar ja dit gebeurd zelden dus vaak te klein.

10) Welke schoenen of laarzen vind je comfortabel om tijdens het vissen te dragen?

Mijn lievelings schoenen of sandalen zijn mijn crocs makkelijk en prettig om te dragen. Als lieslaarzen de versie van  Aigle beter bestaat gewoon niet.

foto6

11) Wat is je favoriete warme maaltijd aan de waterkant?

Mijn favoriete maaltijd aan de waterkant is spinazie puree met witte worst mmm stevige maaltijd en gemakkelijk. Mijn vriendin maakt dit meestal door de week al klaar dat we tijdens het vissen het enkel moeten opwarmen echt een luxe als je vriendin er volledig achter staat!

12) Wat is het beste muzieknummer ooit geschreven?

Scorpions – Wind of chance. Ik vind dit gewoon een geweldig nummer kan er uren naar luisteren en kom ik tot rust ook

13) Welke niet-hengelsport gerelateerde tijdschriften lees je?

Pmagazine  gewoon een leuk tijdschrift voor als je eens ergens 5min rustig zit (je weet wel waar). Verder heb ik weinig tijd om andere  tijd schriften te lezen dat niets met vissen te maken heeft. Geef mij maar karper lectuur.

foto7
14) Aan wie wil je deze vragenlijst nu voorleggen?

Ik zelf zou het woord willen doorgeven aan Wim Simons.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *