Aangeschoven bij – Stefan Dhondt

1) Wat zijn de namen in je paspoort?

Stefan Eduard Paulina

foto1

2) Met wie zou je absoluut niet samen willen of kunnen vissen en waarom?

Ik zou echt niet samen kunnen vissen met mensen waarvan ik weet dat ze vissen vangen en overzetten naar andere waters. Gewoon dat gedacht al , nee bedankt. Ook mensen die kleinere vissen met min achtig behandelen.Dit zijn volgens mijn mening , mensen die we kunnen missen in onze karperwereld.

3) Welke vrouw (of man) zou je het liefst op je stretcher willen aantreffen?

Dezelfde vrouw die ik nu thuis in mijn bed aantref. Das die vrouw die achter mijn visserij staat. Want het is zij die uren of dagen alleen zit. Tevens moet ik zeggen dat mijn vrouwke (SAN) geregeld mee gaat vissen. En als visser kun je daar alleen maar van dromen om zo een vrouw tegen te komen. 

foto2

4) Ben je bijgelovig, en zo ja, hoe komt dat terug in je visserij?

Bijgelovig ben ik niet , maar moet wel zeggen dat ik mijn hengels wel altijd op hun zelfde plek leg op de rodpod. Ik vis met Bruce Asb. en die zijn genummerd met 1,2en 3 zo leg ik ze ook altijd . Maar is dit bijgeloof????Voor sommige mensen misschien wel.  

5) Hoeveel soorten haken heb je in je tacklebox, en welke daarvan gebruik je echt?

In mijn tacklebox vind je 2 verschillende soorten haken. Vis veel met die van FOX SSSP nr.5 en van proline concept nr.3. Deze haken hebben echt mijn vertrouwen. Heb met deze haken weinig lossers gehad en vertrouwen daar gaat toch om in onze visserij.Dit is weer echt iets persoonlijk. Ieder heeft zo zijn eigen rede om van een haak te houden.

foto3

6) Steen of lood?

Moest het kunnen zou ik voor steen kiezen, maar het gewicht kan nu nog niet vervangen worden en daarom blijft lood mijn voorkeur behouden.

foto4

7) Wat is het slechtste aas dat je ooit hebt gebruikt?

Een zakje ready mades die volgens mij al jaren in de rekken had gelegen.

8) Voor welke gebeurtenis in je visserij schaam je je?

Zoals ik hiervoor al eens vernoemd heb , zijn mensen die vissen overplaatsen een schande en schaam ik mij hiervoor. Ook mensen die denken dat ze alleen aan het water zitten en geen rekenschap geven aan de mensen die ook zitten te vissen. Maar denk dat we zo’n mensen overal wel eens aantreffen.

9) Welk vervoersmiddel gebruik je voor het vissen?

Bij mij is dit mijn zwarte BMW 320 break en daar bovenop een skibox.

foto5
10) Welke schoenen of laarzen vind je comfortabel om tijdens het vissen te dragen?

In de winter draag ik mijn geologic schoenen. Want ik vind warmte aan de water wel belangrijk. Als ik in mijn slaapzak lig staan mijn plastieke sloefjes klaar om bij een run , snel en droog aan de waterkant te geraken.

11) Wat is je favoriete warme maaltijd aan de waterkant?

Er is niets beter dan de morgen te beginnen met spek met eieren. Dit te samen met een lekker bakje koffie.

foto6

12) Wat is het beste muzieknummer ooit geschreven?

Dit is volgens mij Metallica ( nothing else mathers )

13) Welke niet-hengelsport gerelateerde tijdschriften lees je?

Moet zeggen als ik aan het water zit lees ik niet te veel. Ik zit veel naar het water te zien. Kijken waar de vis zicht ophoud en wat de andere vissers doen of wat er rond mij gebeurt in de natuur.

14) Aan wie wil je deze vragenlijst nu voorleggen?

Ik zou graag de pen door willen geven aan Ivan de Ridder.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *