Aangeschoven bij – Mark Zelle

1)  Wat zijn de namen in je paspoort?

Mark Zelle

foto1

2) Met wie zou je absoluut niet samen willen of kunnen vissen en waarom?

Met Lieke van Lexmond, ben bang dat er van vissen dan niks komt.

foto2

Welke vrouw (of man) zou je het liefst op je stretcher willen aantreffen?

Ik wil niemand op mijn stretcher aantreffen! Heb niet veel tijd om te vissen (maximaal 1 nacht per week).  Als ik dan aan het vissen ben wil ik ook vissen en heb dan geen afleiding nodig.

4) Ben je bijgelovig, en zo ja, hoe komt dat terug in je visserij?

Nee, ik ben niet bijgelovig. Kan daar dus ook verder niks over zeggen.

5) Hoeveel soorten haken heb je in je tacklebox, en welke daarvan gebruik je echt?

Ik heb zo’n 8 verschillende type haken. Daarvan gebruik ik er 4 met regelmaat, uiteraard afhankelijk van welke situatie ik vis. Tot 3 jaar geleden viste ik voornamelijk met de Ashima haken daarna heb ik met veel verschillende andere soorten gevist. Helaas zaten daar veel haken bij welke niet aan mijn wensen voldeden. Sinds vorig jaar heb ik de mogelijk gekregen om met de producten van JRC te mogen vissen. Vooral over de concept 3 ben ik zeer tevreden. Dit jaar heb ik daar al enkele mooie vissen op gevangen, ze zaten perfect gehaakt en hielden prima stand tijdens soms zware drils.

foto4

Steen of lood?

Het Stenentijdperk is alweer een tijdje geleden. Ik vis dus met lood en dan eigenlijk alleen maar inline lood 3 of 4 oz.

7) Wat is het slechtste aas dat je ooit hebt gebruikt?

Bestaat er slecht aas? Vaak is het de visser die zijn aas niet goed inzet. Ik heb eens met Roy Alofs een sessie in Frankrijk gevist enkele jaren geleden. Aangezien we 100kilo wilden dumpen op verschillende stekken en de Hit en Run strategie wilden toepassen (dag voeren, en 1 a 2 dagen later er al op vissen. Ondertussen de volgende stekken alweer aanvoeren) kochten we voor een paar euro, ready’s van Sensas. Spul was echt super basic maar we hebben een topsessie gehad. Het inzetten van dit aas op een voerstek welke na een week voeren bevist zou moeten worden, was niet slim geweest denk ik. Op de vraag wat het beste aas is, zou ik wel leuke antwoorden kunnen geven..

8) Voor welke gebeurtenis in je visserij schaam je je?

Ik schaam me nergens voor.

9) Welk vervoersmiddel gebruik je voor het vissen?

Citroen Berlingo en als de spullen uit de auto zijn ga ik verder met een kruiwagen van JRC

10) Welke schoenen of laarzen vind je comfortabel om tijdens het vissen te dragen?

Tijdens droge dagen loop ik op mijn (nep)Crocs, als het nat is loop ik op klompen (tja…kom uit de Achterhoek)

foto3

 

Wat is je favoriete warme maaltijd aan de waterkant?

Nou, ik eet eigenlijk nooit een warme maaltijd langs de waterkant, meestal haal ik een bak huzarensalade en wat witte bolletjes. Het enige warme wat ik wel eet langs het water dat zijn knakworsten.

foto5

 

Wat is het beste muzieknummer ooit geschreven?

Poeh hé…dat is lastig. Ik vind alle muziekstijlen wel leuk, maar als ik er dan toch iets mag uitlichten; Rammstein of toch Eminem…

13) Welke niet-hengelsport gerelateerde tijdschriften lees je?

Ik lees alleen Spiegel Magazine.

14) Aan wie wil je deze vragenlijst nu voorleggen?

Ik wil de pen doorgeven aan onze zuiderbuur Jan Mertens. Voor velen een onbekende naam, echter is dit wel iemand die zijn stempel op de hengelsport drukt. Op welke manier hij dat doet kan hij het best zelf vertellen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *