Aangeschoven bij – Jim van Eersel

1) Wat zijn de namen in je paspoort?

Gewoon simpel :Jim van Eersel

foto1

2) Met wie zou je absoluut niet samen willen of kunnen vissen en waarom?

Ik zou niet graag met iemand aan de waterkant willen zitten die helemaal niks geeft om de natuur en het vissen. Of met iemand die heel erg stil is en geen humor heeft want daar is niet veel aan.

3) Welke vrouw (of man) zou je het liefst op je stretcher willen aantreffen?

Dat is voor mij geen moeilijke keus dat is me eigenste lieve vriendinneke Lise Gamers.

4) Ben je bijgelovig, en zo ja, hoe komt dat terug in je visserij?

Ik geloof niet in een geloof maar net als mijn medevisser tevens goede vriend ook al vertelde we kunnen vaak uren erover doen en alles precies uitstippelen om de onderlijn op de juiste plek neer te leggen. Zo gaan we met extra veel vertrouwen de nacht in.

foto2
5) Hoeveel soorten haken heb je in je tacklebox, en welke daarvan gebruik je echt?

Ik ben iemand die nog niet zo lang vist, en daarom ook niet veel verschillende soorten haken bij heb ik heb er op dit moment 4 verschillende soorten haken in zitten en deze gebruik ik met verschillende rigs dus in principe gebruik ik al mijn soorten haken ik vind het eigenlijk ook geen nadeel want dit doe ik met al mijn onderlijn spullen en zo ben ik gelijkertijd praktisch bezig.

6) Steen of lood?

Zolang ik al vis vis ik altijd al met lood en het heeft vanaf het begin mijn vertrouwen gekregen en dat zal zeker nog gelange tijd zo blijven. Steen heeft bij mij ondanks wel een keer nieuwsgierigheid opgewekt toen ik het zag bij mijn vader in de tacklebox, die mij de kunst van het karpervissen heeft geleerd.  

foto3

7) Wat is het slechtste aas dat je ooit hebt gebruikt?

Ja wat is slecht aas ik vind dat je veel kunt uitproberen maar iets wat bij mij niet werkte waren simpel weg boilies van een paar jaar oud waar ik gewoon sessies lang mee heb zitten proberen om er ook maar 1 vis op te vangen dit is me dan wel gelukt ik had er ook 1 meegevangen maar meer niet.

8) Voor welke gebeurtenis in je visserij schaam je je?

Ik heb deze afgelopen winter nogal een grote fout gemaakt die ik ook nooit meer ga maken en dat was dat ik rond het vries punt een slaapzak bij had waar je het zomers nog wel koud in hebt en heb heel de nacht met schoenen jas dikke muts op in de tent gelegen om het maar enigszins warm te krijgen.

foto4

9) Welk vervoersmiddel gebruik je voor het vissen?

Mijn vader heeft voor mij en me broertje een fietskar laten maken zodat we niet meer gebracht hoefden te worden met de auto. Maar deze fietskar heeft meer uitstraling dan dat die fijn fietst. Het is geen pretje om er 10 minuten mee te gaan fietsen want dan heb je weer even de tijd nodig om op adem te komen. Maar gelukkig hebben ik en me vismaat lieve ouders en we hebben nogal eens geluk dat ze ons dus komen brengen en halen.

10) Welke schoenen of laarzen vind je comfortabel om tijdens het vissen te dragen?

Ik heb ooit met iemand voor de gein schoenen geruild. en die heeft hij ook nooit meer terug gezien dit zijn van die hele dikke en ook hoge nikes wel oud maar lekker warm en gemakkelijk aan te schieten. Ook vind ik me ….laarzen ook zeer aangenaam

foto5

11) Wat is je favoriete warme maaltijd aan de waterkant?

Nou dan ga ik toch voor de zelf gesneden verse frietjes uit het kleine frietpannetje voor op het gas stelletje. En dit voeg ik dan samen met balletjes in satésaus uit blik van Unox. Onder het genot van een lekker ijskoud biertje aller wel dat niet altijd meezit.

12) Wat is het beste muzieknummer ooit geschreven?

Voor mij is er geen beste nummer maar wel heel mooi vind ik iets waar maar gitaar inzit omdat ik zelf een echte fanatieke gitarist ben. En nummers waar een inhoud in zit zijn altijd goed.

foto6
13) Welke niet-hengelsport gerelateerde tijdschriften lees je?

Oei dat is een goede vraag ik lees op hengelsport boeken maar eigenlijk vrij weinig of het moet een verplichte opdracht zijn voor school allerwel ik dan eerst liever even snel kijk op internet of er geen samenvatting van is. En o ja de tv-gids voor een leuk tv programma of film.

14) Aan wie wil je deze vragenlijst nu voorleggen?

Omdat we toch al met een grote groep Waspikse vissers aan de beurt zijn wil ik mijn kleine broertje tevens fanatieke visser Jeff van Eersel de vragenlijst voorleggen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *