Strategy introduceert het Central Shocker System

Strategy Central Shocker SystemStrategy heeft een nieuw soort loodsysteem op de markt gebracht voor het komende seizoen. Bij dit systeem wordt er voor gezorgd dat de inhaking van de haak precies van het midden van het lood gebeurt. Hier wordt voor gezorgd door een wartel die aan de onderlijn is gekoppeld precies in het midden van het lood op zijn plek gehouden wordt totdat de vis gehaakt is. Zodra de karper de onderlijn omhoog trekt zal er dus kracht komen te staan op de wartel en dus precies in het midden van het lood. Omdat er niet zoals bij een inline systeem maar een enkele kant van het lood wordt opgetild maar het volledige lood, heb je veel minder lood nodig dan bij traditionele systemen. Het volledige loodgewicht zo wordt benut in plaats van maar een deel.

Een ander groot voordeel van dit systeem is dat de onderlijn in een lus loopt en dus tweemaal zo veel lijn kost. Dit betekent dat wanneer de 10 centimeter lijn wordt afgenomen van de onderlijn, dit 20 centimeter lijn betekent op je molen. De beetregistratie door middel van beetmelders zal dus vele malen groter zijn dan bij andere systemen.

In onderstaand filmpje legt Strategy het allemaal uit.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *