Karperwedstrijd in Recreatiegebied Vlietland

Vrijdag 11 september 2015 start De TC Karper 2015 met de derde uit de reeks van vier wedstrijden. Na Borgerswold en De Lage Vaart strijkt het deelnemersveld neer aan de oevers van Vlietland. Het is voor het eerst dat De TC Karper haar tenten opslaat aan dit langs de A4 bij Leidschendam gelegen recreatiegebied. In de jaren 2001 tot en met 2007 zijn hier 6 door Sportvisserij Zuidwest Nederland gesponsorde spiegelkarperuitzettingen gedaan. Desondanks staat deze tot recreatieplas omgeturnde zandwinning bij de lokale karpervissers bekend als lastig.

Sectoren :

De 24 deelnemende koppels – die via De TC Karper strijden voor de officiële titel van Nederlands Kampioen Karper– zullen in drie sectoren van 8 koppels elk vissen: De sectoren zijn vernoemd naar de sponsoren van       De TC Karper 2015. Sector Carp Connections, sector Pro Line en sector Shimano. Deze drie sponsoren zorgen samen met de karpermagazines voor een prachtig pakket aan prijzen waarvan de totaalwaarde de € 14.000,00 overstijgt.

Loting en prijsuitreiking:

Zowel de stekloting op vrijdagmiddag 11 september als de prijsuitreiking op zondagmiddag 13 september zal plaatsvinden in het Clubgebouw van De Leidse Hengelaarsbond voor Leiden en Omstreken gelegen aan de Voorschoterweg 8 A, 2324 NE Leiden. Omdat in het lotingsysteem is bepaald dat ieder koppel de eerste drie wedstrijden in elk van de drie verschillende sectoren zullen vissen weten zij al sinds de loting van de tweede wedstrijd in welke sector zij tijdens deze derde wedstrijd in Vlietland zullen komen te vissen.                                De wedstrijdorganisatie van De KSN is ervan overtuigd dat de koppels die de 11 weken durende periode tussen de tweede tot aan de derde wedstrijd gebruikt hebben om te trainen en de bijzondere kenmerken van de recreatieplas Vlietland in zich hebben opgenomen, opgeslagen en vastgelegd een groot voordeel zullen hebben.

De TC Karper 2015 wordt georganiseerd door De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN ): De enige door de in Nederland georganiseerde hengelsport erkende belangenbehartiger voor karpervissers.

Wedstrijddata De TC Karper 2015:

3e TC Karper wedstrijd:                 Vr. 11, za. 12 en zo. 13 september           Vlietland, Leidschendam 4e TC Karper wedstrijd:               Vr. 30, za. 31 okt. en zo. 1 november       Otheense Kreek, Terneuzen

De TC Karper 2015 wordt georganiseerd door De KSN, logistiek ondersteund door Sportvisserij Nederland, en mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Carp Connections, Pro Line Carp Products, Shimano, VIPmedia (Karper en Beet), Spiegelmagazine en Dé Karperwereld, Hét Visblad en KarperWereldOnline (KWO).

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *