Aangeschoven bij – Niels Kunzel

1) Wat zijn de namen in je paspoort?

Het laatst dat ik keek was dat Niels Kunzel

foto1
De Fransman
2) Met wie zou je absoluut niet samen willen of kunnen vissen en waarom?

Ik zou absoluut niet kunnen vissen met “personen” die denken dat ze altijd gelijk hebben en het karpervissen persoonlijk denken uit gevonden te hebben. Want die denken namelijk dat ze de beste zijn, maar als je vraagt wat de theorie achter hun super de luxe rig met heel veel poespas en een moeilijke naam is, dan weten ze het niet!

3) Welke vrouw (of man) zou je het liefst op je stretcher willen aantreffen?

Liefst niemand want dat is mijn plekkie , de keren dat mijn vrouwtje meegaat voor de gezelligheid kan ze lekker op haar eigen stretcher liggen.

foto2
In mijn oude bootje met mijn neefje!

4) Ben je bijgelovig, en zo ja, hoe komt dat terug in je visserij?

Mja ik denk dat ik eigenlijk best wel bijgelovig ben, tuurlijk weet ik dat het onzin is maar toen ik een van mijn targetvissen pakte door 11 boilies bij te voeren, en de week erop mijn 2e targetvis pakte door wederom 11 boilies bij te voeren, bleef ik de rest van dat jaar 11 boilies bijvoeren. Ik was zo overtuigd van de werking van die 11 boilies erbij voeren, dat mijn vismaat die een wat slechtere seizoen draaide het ook ging doen! Het mooiste was dat hij vervolgens zijn seizoen goed maakte met mijn “bijgeloof” inmiddels hebben we weer honderd andere bijgeloven gehad maar ach het geeft wel wat extra’s vind ik.

foto3
De Beer
5) Hoeveel soorten haken heb je in je tacklebox, en welke daarvan gebruik je echt?

Ik heb 2 verschillende type’s haken op dit moment in mijn tacklebox beiden in de maten 8 en 10. Het betreft de Korda long shank en de Korda wide gape. Over het algemeen gebruik ik overigens de Korda long shank.

6) Steen of lood?

Nog steeds lood tot er eindelijk eens een keer een goed alternatief is. Steen en glas zie ik wel zitten maar het grootste probleem zit hem in de grootte van de werpgewichten. Het word bij een klein gewicht al een enorme steen of glasstuk dit houd me nu nog het meest tegen om steen of glas nog niet te gaan gebruiken.

foto4
Lakerecord in Zweden
7) Wat is het slechtste aas dat je ooit hebt gebruikt?

Het slechtste aas dat ik ooit gebruikt heb waren geflavourde floaters ze waren eigenlijk veel te klein om goed aan je haak te doen en het trok haast geen vis aan. Ving er nooit wat mee en met een drijvende honden of kattenbrok moest ik in dezelfde situaties de karpers bijna bij mijn haak wegsturen!

8) Voor welke gebeurtenis in je visserij schaam je je?

Ik kan me niet zo snel iets voor de geest halen waar ik me voor moet schamen in mijn eigen visserij, wel schaam ik me voor vele medevissers die er zo’n rotzooi van maken aan de waterkant

foto5
11 Boilies
9) Welk vervoersmiddel gebruik je voor het vissen?

Mijn geweldige zwarte proline rubberboot, mijn peugeot expert bestelbus en heel af en toe nog mijn fietsje.

10) Welke schoenen of laarzen vind je comfortabel om tijdens het vissen te dragen?

Dat maakt me echt niet zo veel uit meestal oude schoenen bij normaal weer en laarzen bij slecht weer en s’nachts mijn geweldige imitatie crocs! En als de situatie erom vraagt een waadpak

foto6
Terugkeer

11) Wat is je favoriete warme maaltijd aan de waterkant?

Rijst met ragout en sperciebonen door de chefkok himself gekookt natuurlijk. Ook is zo af en toe een Pizza uit de pan een geweldig avondmaal nog bedankt voor de tip owzo geweldige onbekende meneer uit het Belgische limburg die de tip gaf!

12) Wat is het beste muzieknummer ooit geschreven?

Ik heb niet echt een beste muzieknummer ooit geschreven dit waarschijnlijk omdat mijn muzieksmaak zo uiteen loopt (ik vind alles mooi behalve klassiek en R & B) dat hier ook nooit een mooiste nummer uit kan komen.

foto7
Mooie momenten

13) Welke niet-hengelsport gerelateerde tijdschriften lees je?

Geen een ik houd niet van lezen in tijdschriften of het moet tijdens het wachten zijn bij tandarts, dokter of ziekenhuis dan word het aktueel (rooie oortjes) of Donald Duck!

14) Aan wie wil je deze vragenlijst nu voorleggen?

Mijn vismaat en mede avonturier Maarten van Halderen omdat hij een geweldige eigen kijk op de karpervisserij heeft! Je kan hem alleen met argumenten, beter als die van hem, overtuigen dat een rig werkt en niet omdat het toevallig in een visblad stond of omdat je er domweg veel op vangt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *