Spro nieuwe catalogus 2011 online

frame-sproHet einde van 2010 komt in zicht en dat betekend tijd voor al het nieuws voor volgend jaar. SPRO trapt af met de nieuwe, 380 pagina’s tellende catalogus van Spro, Gamakatsu en Strategy welke vanaf heden online en zoals altijd weer vol met nieuwe en innovatieve producten. Tal van nieuwe molens, een keur aan nieuwe hengels, een fikse uitbreiding in het Strategy Fuzz programma, een vernieuwende TroutMaster forelrange en ook de Big Waller meervalrange ziet voor het eerst het licht.


The Fuzz verder uitgebreid

Was het succesvolle Fuzz systeem aanvankelijk bedacht om je haak te camoufleren, dit jaar is er een aantal producten bijgekomen die juist focussen op extra zichtbaarheid van het haakaas: de Fluo Fuzz. Verkrijgbaar in drie verschillende fluo-kleuren. Uiteraard zijn de fluo Fuzz haken van Gamakatsu in de modellen Wide Gapen en Humpback.

Op het gebied van de Fuzz camouflage is de range ook verder uitgebreid met onder andere The Fuzz Specialist Rig en The Fuzz Super Rig. Beiden in twee kleuren verkrijgbaar: Silt (grond) en Weed (planten).

banner_nl

Het Strategy pakket bevat nu ook handige opbergsystemen voor klein materiaal. Met vier nieuwe modellen dozen uitermate praktisch voor het overzichtelijk en compact opbergen van haken, lood, rig materiaal enz.

Roofvis

Het roofvispakket is naast een groot aantal accessoires ook uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren van de wel bekende BBZ-Swimbait range.

Op shad gebied zijn er behoorlijk wat toevoegingen te vinden. De Dull-shad heeft er in de bestaande range een vijftal nieuwe kleuren bij gekregen en geheel nieuw is de DullShad in 22 centimeter. Deze is net als de 9, 11, 13 en 15 centimeter shads verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende kleuren.

De WobShad is voor 2011 geheel nieuw en kenmerkt zich door het zachte, maar uitermate sterke materiaal.

Heavy Duty

Het tassenprogramma is dit jaar uitgebreid met de Heavy Duty serie, bestaande uit zeven producten voor het handig opbergen en transporteren van allerhande materiaal. Kenmerkend voor deze tassen is het Tarpaulin materiaal dat zorgt voor de robuustheid en het waterdichte effect. Deze tassen zitten boordevol slimme, doordachte details.

Kleding

Natuurlijk is er ook op kledinggebied een hoop nieuws te melden. In de collectie 2011 tref je onder andere een aantal nieuwe ‘hoodies’, een nieuw Gamakatsu Thermopak, nieuwe fleece jacks en nog veel meer.

banner_kledingfolder


Dynamite Baits

Het pakket voor 2011 van aasfabrikant Dynamite Baits is ook online te vinden. Voor komend seizoen zijn er weer een aantal baanbrekende nieuwe smaken en geuren aan het assortiment toegevoegd. De nieuwe smaken waar we het dan over hebben zijn bijvoorbeeld Sardine & Anchovis, Savoury Spice en de Robin Red boilies, liquids, hook dips, pop-ups en pellets. Maar let op, er zijn nu ook de langverwachte nieuwe 10mm fluro pop-ups in maarliefst 9 smaken. En wat te denken van de Robin red en Spicy Tuna stickmix of de Frenzied Chili Tiger Nuts en nog veel meer.

banner_dynamite2010

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *