Nachtvissen in Frankrijk 2012

frame-nachtvissen-2012Inmiddels is Nachtvissen in Frankrijk reeds 5 jaar actief bezig met de nachtviszones in Frankrijk in kaart te brengen. De positieve tendens van de groei van sectoren van vorig jaar wordt dit jaar ruimschoots overtroffen. Het boekje zal dit jaar dan ook nog meer nachtviszones bevatten dan vorig jaar.

Nachtvissen in Frankrijk biedt de karpervissers in Nederland en Belgiƫ een naslagwerk met alle nachtviszones gerangschikt per departement, inclusief de campings gelegen bij deze wateren. Dat karpervissen in Frankrijk populairder wordt is goed te merken. Het aantal zones is aanmerkelijk uitgebreid en de aandacht voor deze zones wordt in de verenigingsboekjes ook steeds groter.

nachtvissen2012

Ook dit jaar zal het boekje vanaf Carp Zwolle 2012, 4 en 5 februari, beschikbaar zijn, Nachtvissen in Frankrijk zal staan op de stand van de KarperStudiegroep Nederland, standnr. 28. Daarnaast zal het boekje ook weer te verkrijgen zijn via www.nachtvisseninfrankrijk.nl.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *