‘Like’ us and win!

frame-revolutionbaitsBen jij een diehard Facebooker? Dan mag je de Facebook-pagina van Revolution Baits® niet missen! Een pagina met boordevol informatie over revolutionaire producten en prachtige vangsten. Maar…wij maken het nog leuker voor je!

‘Like’ nu onze Facebook-pagina door op de vind-ik-leuk-button te klikken en maak daarmee kans op een mooi en handig prijzenpakket ter waarde van maar liefst € 150,00. Wil je niet achter het net vissen? Wacht dan niet langer en bezoek de pagina van Revolution Baits® op Facebook! Uit alle nieuwe fans wordt op 30 april 2012 een winnaar getrokken. En die gaat er vervolgens vandoor met onderstaand prijzenpakket.

FacebookActie

Prijzenpakket:

Steamed Freezers Confusion Pack Krill F1 (4 x 2,5kg) Stick Mix Krill F1 (2 x 750gr) Essential Booster Krill F1 (2 x 200ml) Revolution Baseball Cap

Geïnteresseerd? Ga dan snel naar onze Facebook pagina en win!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *