Carp Square goes Belgium

frame-beurzenNa de succesvolle aftrap van de eerste Carp Square tijdens de elfde editie van de Utrechtse Hengelsport- en Visbotenbeurs kan het ‘carp only’ sportvispubliek zich opnieuw opmaken voor een inspirerend uitje op hengelsportgebied. Op zaterdag 23 & zondag 24 maart 2013 debuteert Carp Square in de befaamde Nekkerhallen te Mechelen (België). Het is de eerste grote karperbeurs in België sinds jaren. De beurs krijgt in Mechelen een oppervlakte van ruim 6.000 m². Het multifunctionele karakter van het complex en de perfecte ligging maken van de Nekkerhal de ideale locatie.

Op karpervissen toegespitst
De beurs vormt een compleet aanbod van karperbenodigdheden. Er komen veel grote en kleine leveranciers uit karperland. Binnen de karpervisserij draait het, naast geschikt voer en aas, om ‘de laatste meter’; de aanbieding van lood, onderlijn, haak en haakaas. Naast het belang van ‘de laatste meter’ heeft vrijwel elke karpervisser ook de hardware op orde met hengels, vrijloopmolens, rodpods, schepnet, unster, beetmelders en swingers, kleding, foedralen, tassen en bivvy’s met het hele interieur erbij. Dit klein en groot materieel zal dus volop te zien en te koop zijn in de Nekkerhallen.

Carp-Square-Belgie

Gevarieerd programma
Naast de materiële kant van het karpervissen komt ook de promotionele en informatieve kant van deze tak van sport aan de orde met demonstraties, lezingen en persoonlijke adviezen van gerenommeerde karpervissers. Er zullen ondermeer lezingen worden verzorgd door Piet Vogel, Chris de Clerq, Mark Pansar, Rik Vanlandschoot en Gunther Poelmans. Zowel de beginnende als de gevorderde karpervisser komt tijdens de beurs aan zijn of haar trekken. Jeugdige karpervissers, en zij die het willen worden, zijn bijzonder welkom in Mechelen. Voor de jeugd tot en met 12 jaar is de entree bovendien gratis!

Entree
De beurs is op 23 & 24 maart 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Kaarten zijn aan de kassa te koop en kosten € 7,50 per persoon.

Volg Carp Square Belgium online
Meer informatie over Carp Square Belgium volgt binnenkort op www.carpsquare.be en op de Carp Square Facebookpagina

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *