Promotiecampagne Visma in volle gang

frame-vismaJe kunt als visser niet onder Visma uit. In alle hengelsportbladen staan advertenties, op 24 februari verschijnt een commercial bij Vis TV, het AD besteedt o.a. volop aandacht aan de beurs en de driehoeksborden staan straks weer langs de kant van de weg. Bovendien is Visma online trending topic met meer dan 2.000 ‘likes’ op Facebook, filmpjes die duizenden keren bekeken worden op YouTube en een uitgebreide bannercampagne. Kortom, Visma is niet te missen!

Online kaartverkoop gaat goed
De online kaartverkoop voor Visma 2013 loopt voor op vorig jaar! Via Ticketservice krijgen bezoekers korting op de entree en een parkeerkaart. Met name de speciale kaart waarbij je later kunt bepalen welke van de drie beursdagen je komt, is populair. De vooruitzichten voor de 45e editie van Visma zijn dus goed!

visma1

Nieuwe activiteiten op de beursvloer
Bezoekers aan Visma kunnen genieten van tal van activiteiten, zoals het Pure Fishing Theater, de Visvijver, de Ierse Pub, de Castingbaan, het vakantiepaviljoen, de terrassen, productpresentaties, demonstraties en nog veel meer. Naast het vaste aanbod is er dit jaar ook een aantal nieuwe activiteiten op de beursvloer, zoals een demonstratiewaterbak (zie volgende bericht), een Oxygen bar en een speciaal uurtje voor kinderen in het theater met professioneel toezicht, zodat ouders ook even zonder hun kinderen stands kunnen bezoeken. Forellenvisvijver “de Biesbosch” verzorgt in hal 3 een outdoorruimte waar bezoekers kunnen boogschieten op vliegende schotels.

Bekijk hier het uitgebreide programma www.visma.nl/activiteiten.

visma2

Enorme watercontainer op Visma!
Groot nieuws! Tijdens Visma is er in Hal 3 een enorme watercontainer van wel 23.000 liter waar in samenwerking met Roofvisweb.nl demonstraties en workshops zijn. Binnenkort wordt het dagelijkse programma van workshops en demonstraties bekendgemaakt die verzorgd gaan worden door onder andere Derk van der Molen, Olle Bulder, Hans Koopman, Danny Geysen, Jack van de Mortel, Hilco van Nuil, Frank van Vliet, Willem Zijlstra en Sebastiaan Verkerk.

visma4

Nieuwe gezichten op Visma
Dankzij het brede aanbod van exposanten in vier segmenten (detaillisten, groothandels, vistoerisme en boten) is Visma interessant voor iedere visser. Ook dit jaar hebben we weer een mooie deelnemerslijst met o.a. de groothandels SPRO, Pure Fishing, Shimano en Keen Carp en vele gerespecteerde detailhandelaren.

Een nieuwe groothandel in Nederland die aan Visma deelneemt is A.H.F. Fishing Tackle Import. Zij bieden een compleet hengelsportaanbod met producten in het hogere segment en importeren o.a. Kinetic en Bass Assassin.

Een detailhandel die zich voor het eerst presenteert op Visma is Hertog Hengelsport. Zij hebben twee hengelsportwinkels en twee dierenspeciaalzaken in Veenendaal, Rhenen en Nijmegen. Op Visma laten zij een uitgebreid aanbod zien van alle merken, met hun eigen merk E.F.T. als uitblinker. Een drilsimulator is het paradepaardje van Hertog.

visma3

‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’ verkiezing weer populair
Hengelsporters hebben maar liefst 83 gemeenten uit het hele land genomineerd voor de door Visma georganiseerde verkiezing ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Op basis van waardering en het aantal stemmen per gemeente is een top drie samengesteld. In alfabetische volgorde zijn Den Haag, Den Helder en Zwolle de drie steden die kans maken op de titel ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’. Tijdens de eerste beursdag van Visma, 1 maart 2013, wordt de winnaar om 19:00 uur in de Ierse Pub bekendgemaakt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *