Voorlichtingsavond Sportvisacademie Zwolle

frame-aocdegroenewelleDe studierichting Sportvisserij & Aquacultuur van Sportvisacademie Zwolle is een groot succes. Welke hengel en techniek is het meest geschikt om op een rivier te vissen? Hoe organiseer je een sportvisevenement? Hoe beheer je een forellenvijver? Hoe staat het met de kwaliteit van het water? Wat is de invloed van natuurbeheer op de visstand? Hoe kun je op een duurzame manier vis kweken? Dat zijn allemaal vragen die je in deze opleiding kunt tegenkomen.

Op de Sportvisacademie Zwolle word je breed opgeleid. Je leert er niet alleen alles over de sportvisserij, ook natuurbeheer, waterbeheer en viskweek spelen een grote rol in deze opleiding. Maar waar je ook mee bezig bent, de sportvisserij staat centraal. Sportvisacademie Zwolle werkt nauw samen met Sportvisacademies Alkmaar en Gorinchem. Samen zorgen deze scholen ervoor dat er vakmensen worden opgeleid. In de beste sportvisopleiding van Nederland werken enthousiaste docenten die professioneel werkzaam zijn in de sportvisserij.

Boilies maken behoort tot de lesstof
Boilies maken behoort ook tot de lesstof

De studenten organiseren jaarlijks een viswedstrijd

De studenten organiseren jaarlijks een viswedstrijd

Om nieuwe studenten, hengelsportbedrijven, waterschappen, hengelsportverenigingen en andere geïnteresseerden in de keuken te laten kijken, organiseert Sportvisacademie Zwolle een voorlichtingavond. Op deze avond wordt informatie gegeven over de opleiding en kun je de praktijkruimtes bezichtigen waar les wordt gegeven en karpers worden gekweekt.

De waterkwaliteit van de aquaria wordt gecontroleerd door de studenten

De  waterkwaliteit van de aquaria wordt gecontroleerd door de studenten

Uiteraard wordt er ook gevist tijdens de lessen

Uiteraard wordt er ook gevist tijdens de lessen

De voorlichtingsavond wordt georganiseerd op maandag 30 mei, van 19.30 tot 21.00 uur.
Sportvisacademie Zwolle is gelegen aan Koggelaan 7 te Zwolle. Er is een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Sportvisacademie Zwolle is onderdeel van AOC De Groene Welle, e-mail: info@groenewelle.nl. Algemene informatie over de school is te vinden op www.groenewelle.nl.

{jcomments on}

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *