CarpEvenTT

frame-carpeventtKomend weekens is het zover, dan openen de deuren van de tweede editie van CarpEvenTT in Assen zich voor het publiek. Zaterdag 27 en zondag 28 november staat de TT Hall in Assen geheel in het teken van de karpervisser. Aanstaande zaterdag opent de TT Hall Assen om 10.00 uur haar deuren.

Activiteiten, acties en beursaanbiedingen

Er valt deze editie van CarpEvenTT opnieuw genoeg te beleven in Assen. Zo worden er fantastische prijzen weggegeven aan bezoekers en zullen veel standhouders allerlei activiteiten en workshops aanbieden aan de bezoekers. Ook bieden diverse standhouders interessante beursaanbiedingen of acties. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Win je gewicht in boilie’ of de ‘hoeveelvisistkwis’?! Ook zullen diverse lezingen worden gegeven, onder meer door Vis TV presentator Marco Kraal en Gerwin Gerlach.

Topvisser CarpevenTT voerbotenrace

De tweede editie van deze jongste hengelsportbeuirs van Nederland staat kortom in het teken van diverse activiteiten, zowel op de beursvloer als daarbuiten. Op de beursvloer vind een heuse Topvisser CarpevenTT voerbotenrace plaats. Het nabijgelegen TT terrein staat internationaal bekend als een hotspot om het gas lekker los te trekken. Dat kan met motoren, maar natuurlijk ook met voerboten! Bezoekers van CarpevenTT krijgen de mogelijkheid om te laten zien hoe goed ze zijn met het besturen van een voerboot. De race vindt zowel zaterdag als zondag plaats in het daarvoor bestemde viswater op de beursvloer. Iedereen kan zich inschrijven voor de race, wel geldt ‘vol is vol’! De winnaar van de race kan een spectaculaire prijs winnen: een mooie Navigator voerboot ter waarde van € 600,-

Openingstijden CarpEvenTT
  • CarpEvenTT is twee dagen lang open voor publiek: zaterdag 27 november (10.00 – 18.00 uur) en zondag 28 november (10.00 – 18.00 uur).
  • De entreeprijs voor personen vanaf 12 jaar bedraagt € 9,- en voor kinderen van 6 tot 12 jaar € 4,-
  • Kinderen tot 6 jaar hebben gratis entree (mits onder begeleiding).
  • Parkeren kan op de nabijgelegen, grote parkeerplaats en is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.carpeventt.nl.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *