Veel activiteiten, demonstraties en voorlichting op nieuwe stand KSN!

frame-ksnDe Karperstudiegroep Nederland (KSN), de belangenbehartiger van karpervissend Nederland, zal tijdens het CarpevenTT 2010 aanwezig zijn met haar nieuwe stand.

Wat kan de bezoeker op de KSN-stand verwachten?

Omdat er nog veel jonge en oudere beginnende karpervissers zijn die behoefte hebben aan een rustig gedegen uitleg over visveilige (lood)-systemen, zal er op de KSN-stand kundig advies gegeven worden zodat er in de toekomst op een verantwoorde wijze op karper gevist gaat worden. Tevens zal er heel veel aandacht aan onderlijnen knopen gegeven worden. Wij laten dan een aantal voorbeelden van goede en foute rigs/onderlijnen zien qua visveiligheid!

Verder laat de KSN zien hoe een karper op een juiste manier te behandelen tijdens het onthaken en fotograferen. Denk hierbij dan aan welke onthaakmat en weighsling te gebruiken. Wij zullen een nepkarper meenemen naar CarpevenTT 2010 om een goede demonstratie te geven over deze thema’s.

En als klapper op de vuurpijl heeft de Commissie Jeugd van de KSN een nieuwe film gemaakt met wel heel erg gave beelden die karpervissend Nederland niet mag missen!

ksn-info

Verder zal er een team klaarstaan om de vragen van de karpervissers te beantwoorden met betrekking op vergunningen, uitzetten van karpers, jeugdviskampen en de diverse activiteiten die de KSN in de toekomst zal ontplooien. Men kan tijdens het CarpevenTT diverse oude De Karpers kopen tegen een geringe vergoeding. Ook is er de gelegenheid om KSN merchandise aan te schaffen. En mocht men de KarperStudiegroep Nederland een warm hart toedragen dan is er tevens de mogelijkheid om lid te worden.

Veel Spiegelkarperprojecten zijn geïnitieerd door KSN-leden en wij beschikken over kundige karpervissers die u hierover kunnen bijpraten.

Tot ziens op de KSN-stand!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *