Vooruitblik – Karper 60

frame-karpermagazineKarper 60 ligt vanaf 10 juni in de winkel. Met dit nummer maak je kans op 1 van de 60 proline boiliepakketten! Zoals je inmiddels hebt gezien is de cover van Karper, net als de inhoudspagina, wat veranderd. ‘Never change a winning team’ wordt vaak gezegd, maar we hebben desondanks besloten om te kijken of we de karakteristieke cover van Karper nog wat aantrekkelijker kunnen maken, zodat je in één oogopslag ziet wat je in het nummer kunt verwachten. Ik vind dat we daar zeker in geslaagd zijn en hopelijk vinden jullie dat ook!

cover

foto1

Voorafgaand aan het WK Voetbal is er een speciale oefeninterland Nederland-België gevisvoetbald! Vul je unieke code van jouw Karper in op www.karper-magazine.nl en win één van de 60 oranje boilie/sticks pakketten!

foto2

Een line aligner zorgt voor een beter draaiing en inhaking, dat weten de meesten inmiddels wel. Maar welke aligner nu het best bij welke haak en bij welke rig past, dat een stuk ingewikkelder, maar oh zo belangrijk.

foto3

90 procent van de vissen wordt nog steeds in 10 procent van de vistijd gevangen; onze Carp College teacher vindt het tijd om daar verandering in te brengen!

foto4

Je kunt gewoon simpel met een korstje brood in de oppervlakte kortbij vissen natuurlijk, maar met de juiste technieken kun je zelfs de meest schuwe karpers ook drijvend op afstand verschalken.

foto5

Zowel de vissers als de gevangen karpers zijn echte ‘wedstrijdbeesten’. Wie heeft dit officieuze NK Karpervissen gewonnen en mag voor Nederland naar de WCC op Lac de Madine?!

foto6

Een werkelijke droomsessie op het beroemde Lac de Curton. De twintig- en zelfs dertig kilovissen vliegen je om je oren!

foto7

Je kent het wel; je wilt op grote afstand spodden, maar voordat de spod op zijn plaats beland is, is hij al half leeg en heb je een reuzenvoerplek aangelegd. Met de afsluitbare Spomb is dat gelukkig verleden tijd!

foto8

Mini-aas kan uit van alles bestaan; particles, mini-boilies, stukjes boilie en boiliekruim. En of dat werkt!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *