KSN Regio meeting Groningen-Drenthe 22 januari 2010

frame-ksnDe laatste regio meeting van dit winter seizoen komt er alweer aan. Na het vuurwerk, de oliebollen en de goede voornemens is het weer tijd om vooruit te kijken en nieuwe plannen te maken voor het aankomende vis seizoen. Een nieuw jaar, een nieuw seizoen en nieuwe inzichten? Onze laatste regio meeting van dit seizoen is een primeur van het zuiverste water!!


Koen Koops en Martin Post van het PB-Team nemen ons, onder andere, mee onder water… Aangezien de heren de spanning erin willen houden hebben ze niet al te veel los gelaten. Wat we wel kunnen vertellen is dat het de heren versteld heeft doen staan wat er allemaal onder het wateroppervlak gebeurt.

martin-post

Ben je nieuwsgierig geworden, en wil je weten wat ze allemaal hebben mee gemaakt? Noteer 22 Januari aanstaande in je agenda, zorg dat je erbij bent. Amsterdamse humor, Friese degelijkheid en een vleugje Groningse nuchterheid, mis het niet!

koen-koops

De tweede primeur van deze avond is CarpFirst! CarpFirst is een onderneming die is opgezet door Frank Huisman en zal 1 februari 2010 van start gaan. Frank zal op de meeting aanwezig zijn met een standje om iedereen die interesse heeft van informatie te voorzien over zijn nieuwe onderneming en produkten. Vooral de produkten van Pukkabaits zullen bij CarpFirst centraal staan. Dit is mogelijk voor en na de meeting en tijdens de eventuele pauze(s). Verkoop van produkten zal tijdens de meeting niet plaats vinden maar mensen die interesse hebben kunnen wel bestellingen plaatsen. Ook zal Frank voor iedere bezoeker van de meeting een kennismakingspakketje meebrengen.

carpfirst

Het komt er dus op neer dat het weer een legendarische regio meeting gaat worden. Natuurlijk zal ook deze avond weer doorgang vinden in Café Centraal, Dorpsstraat 8 te Tynaarlo. De regio avond zal om 20:00 uur aanvangen. Introducés zijn van harte welkom. Entree voor deze avond is € 2.50 voor leden en € 5.00 voor niet leden. Kom op tijd en mis het niet!

Tight Lines!

Eddy Norder
Jacques Kruller
Bart van Bezouw

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *