4e wedstrijd Topcompetitie Karper

Sportvisserij Nederland en KSNSportvisserij Nederland en de Karper StudieGroep Nederland (KSN), in samenwerking met Sportvisserij Oost-Nederland en Regio Twente, de beheerder van Het Rutbeek organiseren dit weekend de vierde wedstrijd van de Nationale Topcompetitie Karpervissen in Rutbeek te Enschede. Van vrijdagmiddag 26 oktober t/m zondagmorgen 28 oktober zijn de oevers van Het Rutbeek gereserveerd voor de 40 koppels.

Komende vrijdag 26 oktober, wordt iedereen om 15.00 uur verwacht bij het paviljoen van het Cable Waterskicentrum Twente aan de oevers van Het Rutbeek. Na een voorbereiding van twee uur start de wedstrijd vrijdag om 18.00 uur. Omdat in de nacht van zaterdag op zondag de wintertijd ingaat en de klok een uur terug wordt gezet, zal de wedstrijd op zondagmorgen om 9.00 uur eindigen (en niet om 10.00 uur, zoals bij de eerdere wedstrijden). De tijd van de prijsuitreiking kunnen we vervolgens ook iets vervroegen, dit zal ongeveer 11.00 uur worden (in plaats van 11.30 uur)

4e-Wedstrijd-TC-Karper

Plaats van samenkomst is het Cable Waterskicentrum Twente, Jacobsrietweg 175, 7546 RG Enschede.

Tijdens de eerste wedstrijd aan de Lage Vaart hebben de deelnemers goed gevangen. De twee wedstrijden daarna zijn echter vrijwel geen karpers gevangen. De hoop is dat er bij deze vierde en tevens laatste wedstrijd weer goed wordt gevangen.

De uiteindelijke winnaars van deze Topcompetitie krijgen de gelegenheid deel te nemen aan het officiële Wereldkampioenschap Karpervissen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *