Aangeschoven bij – Roy Snoeren

1) Wat zijn de namen in je paspoort?

Marinus Adrianus snoeren oftewel Roy

foto1

2) Met wie zou je absoluut niet samen willen of kunnen vissen en waarom?

Met mensen die er helemaal geen zak om geven, die alleen maar voor de gezelligheid aan de waterkant zitten en die daarbij er ook nog een hele grote bende van maken. Om zulke mensen kan ik me echt kwaad maken!

3) Welke vrouw (of man) zou je het liefst op je stretcher willen aantreffen?

Om deze vraag moest ik eigenlijk wel even lachen. Ja mij maakt het eigenlijk weinig uit wie naast me op de stretcher ligt (wel van het vrouwelijk geslacht natuurlijk). Maar het liefste zou ik toch……………… op me stretcher vinden!

foto2

4) Ben je bijgelovig, en zo ja, hoe komt dat terug in je visserij?

Ja en nee. Ik ben niet gelovig in stoppertjes enz ,maar wel als ik me rig aan het droppen ben moet die echt op de juiste plek komen ook al duur dat een uur!

5) Hoeveel soorten haken heb je in je tacklebox, en welke daarvan gebruik je echt?

Dat zijn er een heleboel. Een stuk of 20 denk ik wel, maar ik heb wel een top 3 van haken die ik het meeste gebruik. op 1 de Owner c1 deze haak blijf heel lang scherp (ook al) vis je op grind of stenen en de haak is oersterk! Op twee staat toch wel de Korda wide gide, gewoon mooi en scherp klauwhaakje die al meerdere aanbeten heeft veroorzaakt. En dan op 3 de korda long shank x, dit vind ik zelf ook een hele mooie haak vooral als je hem presenteert met een klein stuk krimpkous! en de rest van de haken worden eigenlijk nooit tot zelden gebruikt.

foto3

6) Steen of lood?

Lood nog steeds! Ik heb nog geen een stuk steenlood in me handen gehad waarvan ik zeg van ja dit is het. Ik denk toch dat een stukje GOED gecamoufleerd lood minder opvalt dan zoon steen! Maar ja wij weet wat er in de toekomst allemaal nog komt.

foto4
7) Wat is het slechtste aas dat je ooit hebt gebruikt?

Als ik daar weer aan denk dan kan ik mezelf nog wel voor me op slaan. Al die uren dat je hebt zitten vissen zonder ook maar een aanbeet (op een brasem na). Ik heb het dan wel over de kant en klare bollies uit zoon doosje van 2.50! echt een ramp die dingen

8) Voor welke gebeurtenis in je visserij schaam je je?

Dat zijn eigenlijk niet veel dingen op één na dan. Me maat krijg midden in de nacht een run en hij staat al 10 min te roepen dat ik me tent uit moest komen dus ja na een kwartier was ik er. De vis lag al klaar om te scheppen dus ik steek het net eronder maar er zat een hele bos wier bij. Je raad het al schepnet steel doormidden! Maar na een paar natte schoenen toch de vis uit het water gekregen!

9) Welk vervoersmiddel gebruik je voor het vissen?

Mijn moeder brengt me elke keer weer weg als ik ga vissen, maar daar ben ik haar wel heel erg dankbaar voor hoor.

foto5

10) Welke schoenen of laarzen vind je comfortabel om tijdens het vissen te dragen?

Bij droog weer worden het toch de Nike airmax’en als is me moeder er nooit altijd zo blij mee als me schoenen weer vies thuis komen maar dat neem ik dan maar voor lief. Bij regenachtig weer worden het toch wel de laarzen, het enige nadeel hiervan vind ik toch wel het aantrekken bij een run inde nachtelijke uurtjes!

11) Wat is je favoriete warme maaltijd aan de waterkant?

Dat zien toch de hamburgers! Snel en makkelijk en smaken ook nog eens goed! Maar de keren dat ik een maaltijd aan de waterkant klaar maak is wel op een hand te tellen! Afgezien van de langere sessie,s in het buitenland dan!

foto6

12) Wat is het beste muzieknummer ooit geschreven?

Blijve loepe van Rowwen Hezé! Prachtig nummer zoals wel meer nummers van Rowwen Hezé. Maar toch blijven de oude jaren 80’nummers van Paul elstak of mentel Theo ook bij mij in de top!

13) Welke niet-hengelsport gerelateerde tijdschriften lees je?

Bij het vissen lees ik toch weleens de playboy om de nachtelijke uurtjes door te komen….. maar dat zullen er hier vast wel meer zijn! haha

14) Aan wie wil je deze vragenlijst nu voorleggen?

Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Het is tevens een van mijn beste vrienden en mede visser Jim Van Eersel. Een jonge met gevoel voor humor!

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *