Vooruitblik Karper nr 54

frame-dekarperHierbij weer een vooruitblijk op Karper nr 54! Heel veel lees- en kijkplezier,

 

 

 

voorkant

foto1
Meerkoeten, ook wel “boiliepikkers” genoemd, kunnen het vissen aardig lastig maken maar soms zijn ze erg behulpzaam en kondigen de vangst van een dikke dertiger aan!

foto2
De vangsten kunnen vaak tegenvallen op dressuurwateren met een hoge visbezetting, maar met een “the method” methode kun je lekker scoren.

foto3
Graskarpers gazen letterlijk de slootkanten af, waarbij gras en rietstengels stukje bij beetje afgeknabbeld worden. Hoogste tijd voor een superspannende “sluipvisserij”, waarbij soms de drang ontstaan om eens flink te stampen..

foto4
Een recreatie plas met vele honderden karpers vormt het decor voor een ideale visvakantie in het noorden van het land. Elk jaargetijde vraagt daar om zijn eigen aanpak.

foto5
De omgeving en de vissen doen je eerder denken aan een rare planeet in de ruimte dan een visvakantie in Marokko. Geniet van de meest mooie volschubspiegels en de eerste 30+Kg vis van het water, gevangen door een Nederlander.

foto6
Met verbazing zien we hoe opvallend sommige “camou-leaders” zijn onder water! Hoe slecht een method feeder soms oplost…. En hoe ver denk je dat he hem kunt verplaatsen voordat je op de kant een piepje krijgt?!

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *