Woord van Zwijgen

Het boek bevat maar liefst 21 boeiende verhalen. Zo vertelt Joris Weitjens over het maken van het prachtige boek uit de jaren negentig ‘Gejaagd door de Karper’ met een bizar slot over de mysterieuze dood van Dick Floor. Roelof Schut onthult een opzienbarend geheim dat hij beleefde met Kwint in België op de Maas, het Albertkanaal en ’t Kempisch kanaal. Een belevenis die voor velen de ogen zal openen. Willem Verspoor komt in ernstige problemen en ontsnapt op het nippertje aan het kolkende rivierwater en Alben Zantinge schrijft over een onbekend maar moeilijk water in Frankrijk, waar hij in luttele keren enorm veel grote vissen op de kant weet te krijgen dankzij een uitgekookt systeem dat voor veel Franse wateren hét verschil kan maken. Raymond Hakkert vertelt er in verschillende verhalen op los en passeert met zijn unieke oppervlaktevisserij de Nederlandse 20 kilo grens. Bertil Wielink en Menno Blok hebben het meest ongelofelijke rivierverhaal voor u dat u ooit heeft gelezen. Voor u begint aan de reeks prachtige verhalen van Kwint waarschuwen wij er alvast voor de zakdoeken te voorschijn te halen, lachen én huilen geblazen, zonder enige twijfel! Daarnaast veel mooie verhalen van: Martijn Bombeke, Arjen Uitbeijerse, Laurens Maasland, Roy Alofs, Martin Doorten, Herman Coenen én nog veel meer…

 

woordvanzwijgen

Dit is zomaar een kleine greep uit het boek dat zonder enige twijfel de tongen los zal maken. De variatie aan bijzondere verhalen én de fantastische vormgeving vormen een hoogstandje dat gezien mag worden als een diepe buiging voor onze fantastische hobby.

Het boek wordt naast deze ontegensprekelijk unieke verzameling avonturen versierd en ondersteund door schitterende natuurfotografie van onder andere professioneel fotograaf Ryan Debacker.

De release van dit spraakmakende boek is op 1 december tijdens de KSN-meeting in Leerdam en op 8 december tijdens de VBK-meeting in Tielrode.

Meer info, uitgebreide preview en/of bestellen: www.woordvanzwijgen.nl.

Het 316 pagina’s dikke boek kost 43,- euro plus 5,- euro verzendkosten.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *