Woord van Zwijgen deel 2

Woord van Zwijgen zet voor de tweede keer onze prachtige hobby op de kaart. Ook dit tweede deel is een compilatie van sfeervolle verhalen van vissers die hun lang gekoesterde geheim of unieke belevenis aan het papier hebben toevertrouwd. Wie het boek leest, proeft de adem van tegenslag, drama, hoogtepunten, spanning en humor, maar vooral: avontuur!

In dit boek wordt niet verzwegen dat de druk op openbare wateren fors toeneemt, onder andere door het sterk toegenomen leger karpervissers. Net zo min worden de gevolgen en reacties die dit teweeg brengt, verzwegen. Deze vormen voor velen onder ons een realistische weerspiegeling van de hedendaagse karpervisserij. We kijken mee over de schouders van bekende en minder bekende karpervissers. Voor de fanatieke karpervissers is dit boek dan ook een feest der herkenning. Zij zullen dit boek omarmen en koesteren. Niet alleen vanwege de meeslepende gebeurtenissen maar ook omdat er tussen de regels door veel is op te steken over de techniek en strategie die de auteurs in de praktijk toepassen.

Dit boek is een buiging voor het sfeerverhaal dat stilletjes naar de achtergrond dreigt te verdwijnen en een geschenk aan een ieder die houdt van mooie

karperlectuur. De variatie aan verhalen en de fantastische vormgeving ademen een inzet uit van het hoogste niveau.

Welkom in de wereld die avontuurlijk karpervissen heet! Lees, geniet en kijk mee over de schouders van de avonturiers van dit boek:

Alben Zantinge, Bart Spruijt, Berthil Zantinge, Herwin Kwint, Johnny Teunissen, Marissen Meisner, Mark van Gool, Mark Hofman, Michiel Pilaar, Raymond Hakkert, Raymond van Keerberghen, Willem Verspoor

Vanaf eind oktober 2011 verkrijgbaar via onze website www.woordvanzwijgen.nl

Dit magnifieke full-colour karperboek met hardcover omslag is verder verkrijgbaar op:

  • CarpEvenTT, Assen (29/30 oktober 2011)
  • KSN najaarsmeeting, Bunnik (19 november 2011)
  • Hengel Expo, Kortrijk – België (03/04 december 2011)
  • VBK meeting – België (10 december 2011)
  • Carp 2012, Zwolle (04/05 februari 2012)

Klik hieronder op de bijlage voor verdere informatie en een beknopte inhoud van het boek.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *