Tony Davies Patrick aanwezig op CARP Zwolle

frame-karpermagazineDit jaar komt Tony Davies Patrick weer naar CARP Zwolle 2013. Dit jaar zal hij op de stand van Karper Magazine zijn nieuwste (7e!) DVD Pure Carp signeren. Tony Davies Patrick is een vriendelijke Engelse Karpervisser die altijd open staat voor een praatje, heb je vragen kom dan zeker even bij de stand van Karper Magazine

In deze 7e dvd uit de serie Globetrotter World Series, neemt avonturier Tony-Davies Patrick je dit keer mee naar wateren in Engeland, Frankrijk en Nederland, variĆ«rend van enkele hectares tot meer dan 1000 hectare. 2 uur prachtige (onderwater)beelden waarin je ziet hoe Tony het meerrecord van Penn Lake weet te strikken, prachtige wilde karpers op Lac de Pareloup vangt en passant ook nog even samen met Sebastiaan Schuurman op de Spiegelplas neerstrijkt. Duur 120 minuten, 2 dvd’s, Engels gesproken.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *