Pro Line – HookSticks, over dressuur doorbrekend gesproken!

frame-prolineHet seizoen is inmiddels volop begonnen en iedereen heeft inmiddels hopelijk zijn eerste vissen mogen vangen. Hieronder enkele nieuwe producten van Pro Line waarmee je dit jaar zeker het verschil kan gaan maken. Deze producten zijn natuurlijk verkrijgbaar bij alle Dealers en zeker voorradig bij een van de Pro Line Super Stores.

HookSticks, over dressuur doorbrekend gesproken!

foto1

Nieuw voor 2011 bij Pro Line zijn de unieke HookSticks, speciaal geproduceerd voor de grote groep karpervissers die graag met de Sticks vissen! Deze HookSticks hebben dezelfde vorm en diameter als de normale Sticks, echter zijn gemaakt als Hookbait. Ze lossen in tegenstelling tot de normale Sticks dus niet op onder water. Daarbij zijn ze ook nog eens goed met een boilienaald te doorboren, zodat je ze gewoon op de hair kan vissen. Als je toch over dressuur doorbrekend haakaas praat, dan zal de combinatie tussen de Sticks en een HookStick op de hair komend jaar op veel wateren voor een ware ravage gaan zorgen! De HookSticks zijn verkrijgbaar in de populairste smaken: Garlic & Robin Red, Fish & Garlic en Scopex. Een potje Hooksticks bevat 150 gram en kost maar € 6,95, wat let je dus om ze dit jaar eens uit te proberen.

foto2
Salty Tuna, Dè nieuwe smaak voor 2011!
foto3

Deze roodbruin gekleurde boilie is dé nieuwe smaak voor 2011 binnen de aasrange van Pro Line. Deze boilie bevat naast de nieuwe Tuna flavour een combinatie van verschillende vismelen, waaronder tonijnmeel. De volle smaak van tonijn wordt optimaal versterkt door de scherpe smaak van Haiths Robin Red en een snufje zeezout. De toevoeging van Kelp en extra vezels zorgen daarbij voor een optimale vertering. Dit alles in combinatie met de natuurlijke amino’s van de extra toegevoegde Red Cell maakt deze boilie tot een ware topper! Er is een compleet pakket aan verschillende producten verkrijgbaar in deze smaak, zodat je alles voorhanden hebt om hem op elk water met succes in te zetten. Ervaar dit jaar zelf de kracht van de Salty Tuna!

Pro Line Super Stores
foto4

Steeds meer karpervissers vertrouwen op de kwaliteit van de producten van Pro Line. Het assortiment van het Nederlandse merk omvat inmiddels al meer dan 1000 verschillende producten! De meeste Dealers maken dus een selectie in het assortiment wat ze opnemen, want ze kunnen immers niet alles op voorraad leggen. Op vraag van veel karpervissers die de producten graag zelfs eens wilde bekijken, lanceert Pro Line in samenwerking met een aantal Dealers een nieuw concept: de Pro Line Super Store! Bij deze Dealers kan je alle populaire producten van Pro Line zelf ruiken, proeven en voelen.  Ook hebben deze Dealers ruimte vrijgemaakt voor het steeds populairder wordende pakket Tackle van het merk. Wil jij de gloednieuwe Commando 160XS of Pro Series Sleepingbag eens van dichtbij bekijken, of ben je op zoek naar de End Tackle producten van Pro Line, dan hebben de Pro Line Super Stores het zeker voorradig. De volgende dealers werken op dit moment mee aan dit nieuwe concept: Paddy Hengelsport in Voorburg, Nipro Hengelsport in St. Maarten, CarpshopXXL in Odiliapeel en Wout van Leeuwen Hengelsport vanuit hun gloednieuwe winkel in Vlaardingen.
Meer informatie over bijvoorbeeld de verschillende producten verkrijgbaar in de smaak Salty Tuna of een lijst met alle Pro Line Dealers, is te vinden op www.proline-products.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *