Speciale Visma aanbieding bij TackleShop.nl

frame-tackleshopOp donderdag 31 maart gaat de Visma weer van start in Ahoy Rotterdam, hét jaarlijkse evenement in de hengelsport wereld. Alle grote merken en kleinere merken tonen hun nieuwste producten en er worden demonstraties gegeven. Er worden dan ook veel bezoekers verwacht, maar er zijn ook veel hengelsporters die niet kunnen of die ver van Rotterdam af wonen. De hengelsportwinkel TackleShop.nl heeft daarom speciaal voor de vissers die niet naar de Visma kunnen komen een speciale actie om toch te kunnen profiteren van de beursaanbiedingen.

Vul bij het afrekenen de kortingscode VISMA2011 in en je ontvangt direct 10% korting over het gehele aankoopbedrag. Deze actie geldt alleen tijdens de Visma dagen dus van 31 maart tot en met zondag 3 april.

Natuurlijk kun je ook gewoon gebruik maken van deze actie als je ook naar de Visma gaat. Het mooie weer komt er aan dus dit is hét moment om je karperuitrusting aan te vullen met voordelig geprijsde karperartikelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Gulp Carp Boilies van Berkley of van de nieuwe collectie van JRC en PB Products.

Kijk nu op tackleshop.nl en profiteer van deze speciale aanbieding!

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *