Fox Rage webshop

frame-rixhengelsportRix Hengelsport uit Lutten timmert goed aan de digitale weg. Wederom is hij online gegaan met een compleet nieuwe webwinkel. Geen karperspullen deze keer maar deze keer is het een winkel waar alle Fox Rage artikelen te zien en te kopen zijn. De Fox rage producten hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en de heldere uitleg op de achterkant van de verpakkingen maken het kopen van kunstaas een stuk makkelijker. Van elk stuk kunstaas wordt aangegeven hoe deze te vissen zijn en voor welke waterdiepte ze bedoeld zijn. Het uitgebreide pakket bevat onder andere hengels, molens, lijnen, kunstaas en rigs. Samen met de mooie Fox rage kledinglijn heeft Fox hier weer een prachtig pakket in de markt gezet. De webwinkel is te vinden op http://www.foxrage.nl/

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *