Gulp! Carp fotowedstrijd

frame-gulpAls Berkley heb je een naam hoog te houden en dan mogen er geen misstappen worden gemaakt als je een nieuw product introduceert op de wereldwijde karpermarkt. Voordat er ook maar één boilie mocht worden geproduceerd, werden er voedingsmiddelentechnologen en chemici ingeschakeld. Deze specialisten die ook verantwoordelijk zijn voor het succes van Berkley Powerbait en Gulp! Alive kunstaas, hebben hun kennis gebundeld met die van de consultants uit het internationale JRC karperteam.

In een tijd waarin aasfirma’s als paddenstoelen uit de grond schieten is het van zeer groot belang dat productontwikkelaars veel kennis van zaken en ervaring hebben. Niet alleen op nationaal niveau, maar ook over de internationale karpermarkt en buitenlandse karperwateren. Berkley is er als eerste in geslaagd om wetenschappers en gerenommeerde karpervissers constructief samen te laten werken. Theoretische kennis en praktijkervaring vloeiden op uniek wijze samen in het Product & Innovation Centre, dat onder leiding staat van Frans de Cuelaer. De ontwikkelde recepten werden getest door meer dan zestig testvissers uit Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk en Engeland. Gedurende meer dan twee jaar werden vangstgegevens verzameld en geanalyseerd. Dat Berkley niet over één nacht ijs gaat mag duidelijk zijn. Vervolgens werden de recepten tot op moleculair niveau aangepast, zodat ze optimaal tot hun recht komen op elk watertype.

De gebruikte ingrediënten zijn allemaal vers en worden rechtstreeks bij de bron ingekocht. Om te voorkomen dat de producten te lang in het magazijn staan, wordt de voorraad nauwgezet beheerd en wordt er doordacht ingekocht. Daar houdt het echter niet op. De splinternieuwe productiefaciliteit – die in het Nederlandse Etten-Leur staat – voldoet aan zeer strenge hygiëne-eisen. Berkley neemt geen enkel risico en wil zich op alle fronten onderscheiden van concurrerende bedrijven.

Internationale recensies kunnen alleen maar positief zijn als er ook goed wordt gevangen aan de Gulp! Carp boilies. En als zelfs de Engelse karpervisserij enthousiast reageert op de introductie van een nieuwe aassoort, dan zegt dat heel veel. De Engelse karpervissers behoren namelijk tot de meest kritische vissers ter wereld. Ook de testvissers in Nederland en België boekten opzienbarende resultaten. Persoonlijke records werden verbroken en diverse targetvissen lagen binnen een korte tijd meerdere malen op de onthaakmat.

De Gulp! Carp boilies zijn verkrijgbaar in acht smaken:
Pineapple Fever – Halibut & Crab – Seafood One – Tuna & Spice – Particle Bomb – Fresh Fruit One – Irish Cream – Squid & Liver.

gulp-boilies

Naast boilies zijn er ook gekookte partikels, pellets, oliën, vloeibare attractors, dips en pop-ups verkrijgbaar.

Doe nu mee aan de fotowedstrijd en win Gulp Carp producten t.w.v. € 238,00. Voor meer informatie ga naar de website.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *