Productnieuws Pro Line

frame-proline

Inmiddels is het al weer zomer en er zijn veel karpervissers die de komende maanden plannen gemaakt hebben voor een buitenlandse visvakantie. Hieronder enkele producten van Pro Line carp products® die de trip een stuk comfortabeler zullen maken.

ProLine-proserieslogo

De professionals van Pro Line stellen de hoogste eisen aan het gebruiksgemak en duurzaamheid van hun uitrusting. Producten die het waardig zijn de naam “Pro Series” te dragen voldoen aan al hun kwaliteitseisen. Dus geen doorsnee producten van dertien in een dozijn, maar allen unieke producten van onze professionals voor de professionele karpervisser.

The Bivvy is het eerste product in de Pro Series range van Pro Line carp products®. Het doek is een van de belangrijkste facetten van een bivvy. The Bivvy gemaakt van het hoogwaardige 10.000mm ProTEX, het beste materiaal dat te krijgen is voor de karpervisser. Met zijn afmetingen van 310cm x 280m x 140m ruim genoeg voor een langere sessie en voldoende bewegingsvrijheid. Hij wordt geheel compleet geleverd met winterskin, frame support en bivvy pegs in een luxe draagtas. Dit alles is verkrijgbaar voor de concurrerende prijs van € 549,- (advies verkoop). Al met al heeft u met The Bivvy de ultieme tent voor de karpervisser in handen die u in geen enkel situatie teleur zal stellen! The Bivvy is momenteel volop leverbaar en verkrijgbaar bij de Pro Line dealers.

thebivvy

cataloguslogo-comfort

Voor karpervissers die comfortabel aan de waterkant willen vertoeven heeft Pro Line carp products® zowel een luxe stoel als ook een Bedchair in zijn assortiment. Deze producten kenmerken zich door hun optimale gebruiksgemak en duurzaamheid. Het stevige donkergroene frame van deze producten is gemaakt van ultra licht aluminium. Daarbij zijn ze voorzien van een verstelbare rugleuning, moddervoeten en een soft rubberen verstelknop. Het doek is waterafstotend en van een hoogwaardige kwaliteit (600D PVC Polyester). De Ultra Lite Chair XL is compact te vervoeren en kost € 79,95 (advies verkoop).

UltraLiteChair

De Ultra Lite Bedchair XXL wordt geleverd inclusief een fleece deken, met een geïntegreerd muggengaas. De deken zorgt voor extra bescherming tijdens de wintermaanden en is warm genoeg om op zichzelf te gebruiken tijdens de zomermaanden. Deze complete Bedchair kost € 189,- (advies verkoop). Bij Pro Line bieden ze dus comfort en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

bedchair

vacuum-service

Pro Line begrijpt dat er veel karpervissers zijn die ook naar het buitenland graag Freezerbaits meenemen. Als service biedt het merk dan ook de mogelijkheid om je bestelde Freezerbaits vacuüm te laten verpakken. De boilies worden dan in 2,5kg zakken verpakt en zijn mits dat ze niet aan extreme condities worden blootgesteld (bijv. in een kokende auto laten liggen), zijn ze gemakkelijk te bewaren tijdens de sessie. Heb je toch nog wat over, dan kan je ze gewoon invriezen als je weer thuis bent en vol vertrouwen opvissen. Informeer bij jouw Pro Line dealer naar de mogelijkheden m.b.t. het vacuüm laten verpakken van je bestelling.

vacuum-verpakken

Voor meer informatie over deze en andere producten van Pro Line surf je naar: www.proline-products.nl.

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *