CarpEvenTT 2010

frame-carpeventt

In het weekend van 27 en 28 november vindt de tweede editie van de karperbeurs CarpevenTT plaats in de TT-hall van Assen. Volgens beursorganisator Hans van den Brink, wordt CarpEvenTT 2010 een echte doe-, test- en ervaarbeurs,

De beurs zal qua oppervlakte zo’n drie keer groter zijn als de succesvolle editie van 2009 en belooft daarmee een niet te missen karperevenement te worden.

Volgens beursmanager – en tevens Visbladauteur – Hans van den Brink: “CarpEvenTT wordt dit jaar een echte ‘doe-, test- en ervaarbeurs’ met een informatief en vernieuwend karakter. De beurs is daarmee zeker niet puur en alleen op verkoop gericht, al is die mogelijkheid natuurlijk ook volop aanwezig. De bezoeker staat centraal. Zo kan ik met trots melden dat een hoop nieuwe karpergadgets op CarpEvenTT voor het eerst aan het publiek zullen worden getoond.”

carpeventt

De beurs staat dit jaar bol van de activiteiten en demonstraties. Standhouders zullen de bezoekers trakteren op de laatste nieuwtjes op karpergebied: van de basics tot de allernieuwste snufjes. Verder zullen diverse grote namen uit binnen- en buitenland acte de présence geven. Vis-TV presentator Marco Kraal en karpercoryfee Gerwin Gerlach zijn zomaar twee namen die je in Assen in levende lijve zal ontmoeten. En volgens de laatste geruchten zullen ook diverse Engelse grootheden aanwezig zijn.

Mega aquarium

Ook dit jaar is het mega aquarium met daarin mega karpers – wat vorig jaar een hoop tongen los maakte – weer vertegenwoordigd op de beursvloer. Naast het aquarium, de verschillende lezingen en uiteenlopende binnenactiviteiten, beschikt de TT Hall ook over een grote vijver van 2 hectare, vlak voor de beursdeuren. Hier zullen verschillende activiteiten plaatsvinden zoals demonstraties en karperviswedstrijden voor de jeugd. Op de beursvloer komt een speciaal jeugdplein waar jonge karpervissers de mogelijkheid hebben om meer te leren over de karper zelf, de omgeving waarin hij leeft en hoe hij te bevissen is.

http://www.youtube.com/watch?v=UljzqbJWRzg
De video van het aquarium van vorig jaar. Gefilmd door KVO.


Uitje voor het hele gezin

CarpEvenTT mikt dit jaar zeker niet alleen op de gecamoufleerde hobbyist zelf. Hans van den Brink: “We hopen dat karpervissers ook hun vrouw en kinderen meenemen naar de beurs, het moet een leuk dagje uit voor het hele gezin worden. Bovendien is zo’n beurs de ideale gelegenheid om je wederhelft eens een kijkje te geven in die fascinerende wereld van het karpervissen. En dan hebben we het nog niet eens over de prijzenpot van meer dan € 10.000,- die we klaar hebben staan. Beursbezoekers maken kans op schitterende prijzen; van voerboten tot complete aaspakketten.”

CarpEvenTT 2010:

Openingstijden:

Zaterdag 27 november: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 28 november: 10.00 – 18.00 uur

Entreeprijzen:

Volwassenen: € 9,00 p.p.
Kinderen van 6-12 jr: € 4,00 p.p.
Kinderen tot 6 jr: Gratis
Parkeren: Gratis

Kijk voor meer info op: www.carpeventt.nl. Ook kun je je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *