Carp 2012

frame-carp-zwolleOver twee weken is het weer zover: 4 en 5 februari Carp Zwolle 2012, de jaarlijkse karperbeurs in de IJsselhallen in Zwolle. De beursoppervlakte is deze editie vergroot van 10.000 m2 naar 12.500 m2 puur karpervissen, en belooft daarmee de grootste editie tot nu toe te worden.

Bezoekers worden getrakteerd op allerhande stands uit heel Europa; van de grote fabrikanten en leveranciers, tot aas- en kledingmerken en de nodige bedrijven in de ‘end tackle’. In totaal verwacht de organisatie ruim 100 verschillende stands.

Daarbij zullen diverse nieuwe producten voor 2012 voor het eerst aan het publiek getoond worden. In het Carp Zwolle theater vertellen bekende karpervissers je alles over hoe en waar zij vissen. Ook op de beursvloer zelf lopen genoeg experts rond waar je jouw vragen over rigs, montages, voer en al het andere over de karpervisserij op kunt afvuren.

  • Wat: Carp Zwolle 2012
  • Wanneer: 4 februari: 9:00 tot 17:00 uur. 5 februari: 10:00 tot 16:00 uur.
  • Waar: IJsselhallen Zwolle, Rieteweg 4, Zwolle
  • Entreeprijs: Volwassenen: €10,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
  • Kaarten kunnen alleen aan de kassa worden gekocht.

Meer info: www.carpzwolle.nl

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *