Productinformatie: Proline

frame-prolineBlack Power Throwing Stick:

Nieuw in het assortiment van Pro Line carp products®, zijn de “Black Power Throwing Sticks”. Bij de testfase van deze werppijpen werden gigantische afstanden bereikt. Dit komt mede door de gemakkelijke handeling en het lichte gewicht van deze stick. Deze robuuste PVC werppijp is leverbaar in de volgende maten;

Black Power Throwing Stick

 • Black Power Throwing Stick 20 mm (Bestelcode: PL13042)

 • Black Power Throwing Stick 25 mm (Bestelcode: PL13043)

Boilie Dry Bag:

Ook nieuw in het assortiment van Pro Line carp products® is de “Boilie Dry Bag”, welke ideaal is voor o.a. de Frankrijk – vissers onder ons, welke zijn Freezerbaits extra willen laten drogen, om zo de houdbaarheid te verlengen. Gemaakt van een goed lucht doorlatend material, zodat de boilies perfect kunnen drogen, maar desondanks blijft de droogzak sterk genoeg, zodat uitscheuren voorkomen wordt. De “Boilie Dry Bag” heeft een capaciteit van 10 tot 15 kg. boilies afhankelijk van de diameter. De afmetingen zijn 45 x 45 cm.

Boilie Dry Bag

 • Boilie Dry Bag (Bestelcode: PL13153)

 

R.V.S. Rod-Pod:

Na enkele tijd niet leverbaar geweest te zijn, is de Pro Line “R.V.S. Rod-Pod” wederom volop leverbaar! De “R.V.S. Rod-Pod is gemaakt van een hoogwaardig kwaliteit R.V.S. De Rod-Pod is zeer stabiel en staat dus als een huis, zelfs als de poten niet in de grond staan. De buisdiktes van de Rod-Pod hebben een diameter van 16 mm en een wanddikte van 2 mm. De Rod-Pod kan met zowel drie als vier hengels bevist worden en is in alle standen bevisbaar. De Rod-Pod wordt geleverd in een luxe draagtas om ervoor te zorgen dat u het veilig en gemakkelijk naar de waterkant kan transporteren. De “R.V.S. Rod-Pod” wordt standaard geleverd met 4 banksticks van 30 cm. Het gewicht van de Rod-Pod bedraagd 6,3 kg.

Rod-Pod Bag

 • R.V.S. Rod-Pod (Bestelcode: PL13020)

 

R.V.S. Rod-Pod Complete Kit:

Een complete Rod-Pod inclusief 2 Banksticks van 60 cm. en 2 Banksticks van 100 cm. die gebruikt kunnen worden als verlengpoten. Dit als u de Rod-Pod als High-Pod wilt vissen. Dit alles wordt geleverd in een luxe draagtas.

 • R.V.S. Rod-Pod Complete Kit: (Bestelcode: PL13021)

Eveneens verkrijgbaar bij Pro Line carp products® zijn de volgende R.V.S. producten:

 • R.V.S. Bankstick 30 cm. (Bestelcode: PL13152)

 • R.V.S. Bankstick 60 cm. (Bestelcode: PL13022)

 • R.V.S. Bankstick 100 cm. (Bestelcode: PL13023)

 • R.V.S. Schroeven (Bestelcode: PL13024)

 • R.V.S. Optonic Heads (Bestelcode: PL13025)

 • Rod-Pod Bag – los verkrijgbaar (Bestelcode: PL13026)

Voor meer informatie: www.proline-products.nl of mail naar mail@proline-products.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *