Gratis Nederlandstalige DVD van Fox

frame-foxFox International staat op het punt een gloednieuwe, 1 uur durende DVD uit te brengen die volledig is gefilmd in het Nederlands, in Nederland en met alleen vissers uit de Benelux. En alsof dat nog niet genoeg is, hij is ook nog eens compleet GRATIS! In Session With Fox wordt gepresenteerd door Ed Skillz en bevat verder de top Benelux consultants Hans van den Brink, Jeroen Flokstra en Chris de Clercq.

Voor zover bekend, heeft nog geen enkele Engelse fabrikant van karpermaterialen ooit een gratis DVD uitgebracht die volledig in Nederland en in het Nederlands is gefilmd, Fox claimt dan ook dat dit de eerste zal zijn van vele de komende jaren! Dat beloofd dus nog veel goeds! De DVD zit vol met actie, onderwaterbeelden en vangsten van karpers tot over de 15 kilo! Ook zit hij vol toptips en tactieken die je zullen helpen meer te vangen dan ooit met de nieuwe EDGES range van Fox!

Fox-Dutch-DVD-Cover

Zo rond eind Juni kun je een gratis exemplaar van In Session With Fox ophalen bij je lokale Fox dealer, bovendien zal hij gratis te zien zijn op Fox Fishing TV op Youtube: www.youtube.com/foxinternational1

Maarr…wij hebben uiteraard weer de trailer! Check hem heironder!

{youtube}TmhFPGVvs0M{/youtube}

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *