Snagears Delkim

frame-delkimHet gebruik van snagears in de Karpervisserij wordt steeds populairder. Wat is er dan makkelijker om ze gewoon in een hand omdraai aan je beetmelder kunnen monteren of juist verwijderen? Revolutionair is wel het systeem van Delkim welke een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld. 

 

snagears-delkim2De Delkim snagears zijn gemaakt van carbon tube en voorzien van roestvrijstalen endcaps en nylon voetjes om deze vast te zetten. De snagearhouders bevinden zich in een speciaal aangepast batterijklepje en zijn gegoten uit duurzaam nylon.

 

De hardcases passen nog altijd over de Delkim ook als de houders op de Delkim bevestigd blijven. De Safe-D™ Carbon Snag Bars zijn aan beide kanten afzonderlijk te verwijderen zodat je je kunt aanpassen aan elke vissituatie. Je het dus geen extra bevestigingspunten aan de onderkant van de beetverklikker en het allermoooiste is, dat ze passen op zowel de oude als op de nieuwere versies van de Delkim beetverklikker. 

snagears-delkim

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *