To the Maxx Carp show

frame-maxx-carpshowIn het mooie en luxe gebouw van The Maxx in Hoogeveen zal op 10 maart 2013 de karpershow To the Maxx plaatsvinden. Nu eens geen pellet verkoop maar een show waarin educatie en informatie de boven toon zal gaan voeren. Doorlopende dia lezingen en presentaties goede standhouders met een verhaal, top horeca. Een keur aan standhouder uit binnen en buitenland en gastsprekers die een verhaal te vertellen hebben.

Zo hebben we oa Mark Dörner uit Duitsland een expert in het vissen op kanalen. En voor het eerst met een lezing in Nederland deze mag u niet missen. En zeker uniek kan worden genoemd. Bekend van de dvd serie Stahl und beton.

TimvanAnrooy

 

Sebastian Schuurman die ons mee neemt naar de spiegelplas en zijn vele en vooral zware vangsten. Het hoe en waar mee word uit de doeken gedaan. Rico Vielvoije over België en het vissen daar, en dan vooral op de meren. Dit alles aan de hand van een film waar volop gelegenheid is vragen te stellen. Frank Huisman over het pen vissen het onderschoven kindje in de karpervisserij. Natuur en rust zijn het motto.

frank8

 

Het Carpmax team met een lezing over het seizoen 2012. Veel, zwaar en lachen, voeren de boventoon in deze lezing. En vele anderen maar houd doorvoor de site www.maxxcarpshow.nl in de gaten.

Naast de lezingen een keur van standhouders van aas boeren tot warmte schoen en laarzen. Voerboten, end tackle enz enz. Niet op Carp maar wel bij ons het merk Sportex de blanken bouwer bij uitstek. Daarnaast kunt u zien hoe karperhengels worden gebouwd karper pennen. En voor de jeugd een cursus onderlijnen knopen geheel gratis.

maxx-carpshow

Een must voor elke karpervisser! Entree 5 euro en pakeren is gratis. Aansluitend karpercafé voor de sterke vis verhalen en plannen voor 2013.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *