Dé Noordelijke Hengelsport- en Visbotenbeurs 2013

frame-hengelsportbeurzenOp zaterdag 13 en zondag 14 april 2013 kunnen hengelsportliefhebbers hun hart ophalen tijdens de negende editie van Dé Noordelijke Hengelsport- en Visbotenbeurs in het Martiniplaza te Groningen. Organisator Dirk Drent heeft alle support gekregen van groothandels, hengelsportwinkeliers en standhouders uit de hoek van visreizen, visboten, verenigingen, hengelsportmagazines en vele anderen om de grootste en gezelligste hengelsportbeurs van Noord-Nederland neer te zetten.

 

Hengelsportbeurs

Trap jij af naar een mooi hengelsportseizoen?
Het hengelpubliek (in het noorden) kan zich dus weer opmaken voor een inspirerend uitje op hengelsportgebied aan het begin van het nieuwe hengelsportseizoen. De beurs biedt een totaalpakket voor zowel de recreatievisser als de sportvisser. Het wordt weer een ouderwets leuke beurs met veel activiteiten, demonstraties en lezingen. Meer informatie vind je binnenkort op deze website en op de Hengelsport- en Visbotenbeurs Facebookpagina.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *