Nieuwe DVD Tony Davies-Patrick: Pure Carp

Tony Davies-Patrick ‘Globetrotter’ Tony Davies-Patrick deze veelzijdige Engelse duizendpoot, is een ware pionier. In meer dan 65 landen heeft hij inmiddels opnames gemaakt. Ook kennen we hem van zijn enorme hoeveelheid grote vissen die hij over de gehele wereld heeft gevangen. Tel daar bij op de adembenemende foto’s, video’s en boeken die wereldwijd als warme broodjes verkocht worden. Zijn nieuwste film is PURE CARP, een maarliefst 2-uur durende film.

Pure Carp is inmiddels de 7e film in de wereldberoemde GlobetrotterWorld serie. Pure Carp heeft betrekking op het karpervisserij in wateren variƫrend van 20-hectare tot ruim 3.110 hectare! Pure Carp is, zoals we gewend zijn, gevuld met prachtige videobeelden van zowel boven als onderwater. De volledige 2-uur durende film zal binnenkort beschikbaar zijn als een speciale 2-disc DVD set. Tot die tijd kunnen we genieten van de maarliefst 5 minuten durende teaser! Je kunt Pure Carp alvast reserveren via de website van CarpFilms.com

{youtube}EhPGjsNhWVU{/youtube}

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *