Nog groter assortiment TackleShop.nl

frame-tackleshopWederom is het assortiment van de hengelsport webwinkel TackleShop.nl verder uitgebreid! De webwinkel heeft al een enorm hengelsportassortiment maar is nog steeds verder aan het uitbreiden!

 

Ditmaal zijn de producten van het welbekende merk Spro toegevoegd aan de merkenshop. Spro heeft naast het brede scala roofvisproducten ook een grote collectie voor de karpervisser. Ook zijn de producten van Spro Strategy toegevoegd zoals klein-materiaal en de nieuwe Strategy Baits Boilies en dips.

Naast de producten van Spro zijn ook de producten van het merk Gamakatsu toegevoegd aan het assortiment. Dit wereldbekende merk is marktleider op het gebied van haken en dat is niet voor niets. Echte kwaliteitshaken voor de visser die niet met minder genoegen neemt! Uiteraard zijn er voor de karpervisser haken en rigs opgenomen maar ook voor de roofvisser en witvisser heeft Gamakatsu genoeg in het assortiment.

Kun je een artikel van een van de merken niet vinden? Stuur dan gewoon even een mailtje en het product wordt voor je toegevoegd.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *