4 juni Voorlichtingsavond Sportvisacademie Zwolle

frame-aocdegroenewelleOm nieuwe studenten, hengelsportbedrijven, waterschappen, hengelsportverenigingen en andere geïnteresseerden in de keuken te laten kijken, organiseert Sportvisacademie Zwolle een voorlichtingavond. Op deze avond geven docenten informatie over de opleiding en kunnen de praktijkruimtes bezichtigd worden waar les wordt gegeven en karpers worden gekweekt.

De opleiding in Zwolle wordt op MBO niveau 3 en 4 gegeven en leidt mensen niet alleen op voor beroepen in de sportvisserij, maar ook voor werk in het natuur- en waterbeheer, de groensector en aquacultuur. De lessen vinden plaats in een hengelsportomgeving; ideaal voor sportvissers die studie en hobby willen combineren.

De voorlichtingsavond wordt georganiseerd op maandag 4 juni, van 19.00 tot 21.00 uur.
Sportvisacademie Zwolle is gelegen aan Koggelaan 7 te Zwolle. Er is een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Sportvisacademie Zwolle is onderdeel van AOC De Groene Welle, e-mail: info@groenewelle.nl. Algemene informatie over de school is te vinden op www.groenewelle.nl.

Sportvisacademie Zwolle maakt onderdeel uit van het samenwerkingsverband Sportvisacademie Nederland. Hierin participeert ook Sportvisacademie Alkmaar (Clusius College) en Sportvisacademie Gorinchem (Wellant College). Samen zorgen deze scholen ervoor dat er vakmensen worden opgeleid. In de sportvisopleiding van Nederland werken enthousiaste docenten, die professioneel werkzaam zijn in de sportvisserij.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *