Pro Line en Yaris Sports bundelen de krachten

frame-prolineAasproducent en groothandel Pro Line carp products heeft vanaf 1 juni de handen ineen geslagen met de jonge dynamische groothandel van Henk Bruins, Yaris Sports BV. Waar Pro Line vooral sterk is in het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsaas, heeft Yaris Sports een uitstekend contact met winkelieren in binnen en buitenland. Met een toenemende internationale belangstelling voor de producten van Pro Line, is er helaas onvoldoende tijd om het persoonlijke contact met zijn dealers in Nederland goed te onderhouden. Om de service richting de hengelsportzaken verder te vergroten zal de verkoop van de producten van Pro Line in Nederland dan ook overgenomen worden door de vertegenwoordigers van Yaris Sports. De bestellingen van dealers zullen echter gewoon door Pro Line verzonden worden, om zo de versheid en kwaliteit van de producten te kunnen blijven garanderen. Zowel Yaris als Pro Line verwachten dat deze samenwerking een ideale combinatie is en hebben dan ook vertrouwen in de toekomst. Beide bedrijven zijn ook aanwezig op de Efttex in Amsterdam van 16 tot en met 18 Juni, waar u natuurlijk van harte welkom bent!

prolin-yaris

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *