PB in assortiment TackleShop

frame-tackleshopEerder al berichtte we over de nieuwe webwinkel TackleShop.nl toen deze gelanceerd was. Aangezien er een heel veel karperartikelen in het assortiment zit was dat natuurlijk al goed nieuws, maar nu is er meer (goed) nieuws. TackleShop.nl heeft namelijk het gehele assortiment van PB Products opgenomen in het assortiment.

tackleshop-pb

De producten van PB zijn onder iedere karpervisser natuurlijk wel bekend vanwege de hoge kwaliteit. Naast alle bekende end-tackle materialen van PB Products zullen ook de nieuwe producten van PB Products binnenkort te bestellen zijn op de site, die PB Products op Carp 2011 heeft gepresenteerd. Ook voor het PB Assortiment geldt: op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de speciale PB Products pagina op TackleShop.nl!

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *