Hengelsport en visbotenbeurs 2010

frame-hengelsportbeurzenVelen kijken er naar uit: van 5 t/m 7 november 2010 staan de Utrechtse Veemarkthallen weer bol van de hengelsport tijdens de jaarlijkse Hengelsport en Visbotenbeurs. Deze beurs trok in 2009 maarliefst 13.500 bezoekers en is daarmee één van de grootste hengelsportbeurzen van Europa. Vissen is populair; het is avontuurlijk en vormt een gezonde buitenactiviteit. Het is de nummer 3 hobby in ons land en daarmee zijn er bijna 2 miljoen sport- en recreatievissers in Nederland!


De Hengelsport- en Visbotenbeurs heeft dit jaar ruim 120 exposanten met de allernieuwste materialen, technieken en vele aanbiedingen op hengelsportgebied. Daarnaast zijn er weer nieuwe groothandels en fabriekanten erbij gekomen, zoals FOX, NASH, PRESTON, ULTIMATE HENGELSPORT. Tijdens de beurs wordt een gevarieerd programma aangeboden met lezingen, demonstraties, de 2011 producten, en innovaties op gebied van roofvissen, witvissen, vliegvissen, karpervissen en zeevissen. Er is veel voorlichting aanwezig bij lokale en landelijke organisaties, daarnaast wordt de kunde bijgespijkerd met praktijkdemonstraties en leeractiviteiten.

hengelsportbeurs-2

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een roofvisplaza

Op het Roofvisplaza staan gespecialiseerde stands die technieken en materialen presenteren op het gebied van roofvissen. Het roofvissen heeft zich de laatste jaren enorm verbreed met het gericht vissen op soorten als snoek, snoekbaars, baars en roofblei, elk met een eigen aanpak, techniek en materiaalkeuze. Het beursaanbod aan flitsend carbon, blinkende molenspoelen en veelkleurig kunstaas zal de roofvisliefhebber zeker aanspreken.

Gratis Hengels!

Pure Fishing Netherlands geeft elke dag een splinter nieuwe hengel weg aan de eerste 200 bezoekers van onder de 16 jaar!

Vis van je dromen

Binnen de sport- en recreatievisserij is het maken van speciale visuitjes of visreizen nog steeds in opkomst. Op deze editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs wordt hier dan ook extra aandacht aan geschonken. Zowel het binnenlandse- als buitenlandse vistoerisme zal goed vertegenwoordigd zijn. Een reisje maken naar Ierland, Noorwegen of zelfs Mexico of Alaska voor de vis van je dromen is eenvoudiger dan ooit met de huidige vliegprijzen.

hengelsportbeurs-1

In Utrecht zijn daarnaast ook veel visboten te zien. In ons land hebben duizenden sportvissers al een eigen visboot. De niet-bezitters die een boot op hun wensenlijstje hebben staan, zijn niet te tellen. Een boot is de droom van elke sportvisser, hij staat voor ‘absolute vrijheid’ en brengt de grote vissen en mooiste stekken dichterbij. Op de beurs staan boten in verschillende prijscategorieën zowel voor de zeevisserij als voor de zoetwatervisserij, natuurlijk inclusief blinkende motoren en moderne snufjes als fishfinders, gps-plotters en elektrische ankerlieren.

Praktische informatie

Meer informatie over de Hengelsport- en Visbotenbeurs kunt u vinden op de website: www.hengelsportbeurzen.nl.

Openingstijden: vrijdag 5 t/m zondag 7 november, dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Locatie: Veemarkthallen, Sartreweg 1-3 te Utrecht

Hengelsport en visbotenbeurs 2010
http://www.hengelsportbeurzen.nl/

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *