Strategy The Fuzz: dé hit van CARP2010!

frame-strategy

De CARP beurs te Zwolle is voor vele karpervissers uit Nederland, België en Duitsland hét startsein voor het nieuwe visseizoen. Eén ding is overduidelijk na de CARP2010: dit jaar gaat het Strategy The Fuzz systeem voor veel opschudding zorgen!

 

Pascal Vermeulen, senior productmanager van SPRO had het volgende te zeggen:

“Na een tweetal jaren van intensieve ontwikkelings van het Fuzz systeem is het enorm bevredigend om te zien dat het niet alleen wordt opgepikt door de winkeliers, magazines en de karpervisser… maar ook vele internationale karpercracks zien het voordeel in van The Fuzz.

Strategy The Fuzz - hook silt

Strategy The Fuzz - ufo silt

Wat ooit begon als eenvoudig idee voor de camouflage van ‘de laatste meter’ is uitgegroeid tot een compleet pakket met tubing, loden en haken met Fuzz coating.

Het Strategy The Fuzz systeem leent zich optimaal voor de vertikaalvisserij. Door middel van een uitgebreide promotiecampagne en artikelen van onze consultants proberen we de visser met deze nieuwe techniek bekend te maken.

Strategy The Fuzz - flat pear weed

Strategy The Fuzz - tube silt

Strategy The Fuzz - tube weed

Op CARP2010 was het Strategy The Fuzz systeem dé HIT, maar het echte succes komt dit voorjaar pas wanneer de karpervissers zelf aan de slag gaan met het systeem…”

Meer info op www.strategycarp.eu

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *