Snide leaders – Leaders die daadwerkelijk zinken

frame-jrc

Het gebruik van kunststof leaders wordt steeds populairder en is niet meer weg te denken uit de moderne karpervisserij. Het is niet verwonderlijk dat de ontwikkelingen op dat gebied in volle gang zijn. De Snide leaders van JRC zijn het resultaat van de laatste technologische progressie. Snide leaders zijn dunner en soepeler dan reguliere kunststof leaders. Dankzij een gepatenteerd en uniek productieproces is de polymeer coating voorzien van verzwarende metaaldeeltjes.

Hierdoor zinken de leaders als een baksteen maar wordt geen afbreuk gedaan aan de soepelheid en schuurbestendigheid. Vanwege de hoge flexibiliteit neemt de leader de contouren van de bodem aan en de zacht aanvoelende coating voorkomt het beschadigen van de karper tijdens de dril. Snide leaders maken het gebruik van anti-tangle tube overbodig en hoeven niet te worden verzwaard om mooi plat op de bodem te gaan liggen.

jrc-snide-leaders

De Snide leaders hebben een trekkracht van 30lb en zijn verkrijgbaar in de kleuren Sand, Brown, Green en Clear. De leader kan worden aangepast aan de bodemkleur en dat is ideaal in heldere wateren met schuwe karpers. De leaders zijn verkrijgbaar in lengtes van 90 of 180 centimeter en tevens in uitvoeringen waarop het unieke en visveilige Heli-Gripter systeem al is bevestigd.

Het Benelux-team van consultants gebruikt uitsluitend de Snide leaders. De teamleden houden ook een blog bij waarop ze inzicht geven in hun visserij, tips geven en hun ervaringen delen. Op www.jrcproducts.nl kun je de blogs lezen en informatie vinden over alle producten van JRC.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *