DVD – ‘Seeking Shadows’ Part 1

Seeking Shadows Part 1Het barst werkelijk van de nieuwe video’s die nog dit jaar allemaal uit gaan komen. We hebben er al een aantal genoemd en kunnen daar nog 1 aan toevoegen: ‘Seeking Shadows’ Part 1 van Martin Bowler uit. Martin Bowler is een Engelse journalist en een gepassioneerde (allround) visser die reeds meerdere DVD’s heeft gemaakt, zoals ‘A Fish For All Seasons’ welke schitterende beelden bevat.

Aan zijn nieuwste DVD ‘Seeking Shadows’ Part 1 heeft hij afgelopen jaar volop gewerkt. Ook deze DVD bevat waanzinnig mooie natuuropnames maar ook prachtige onderwaterbeelden. De beelden kunnen zo uitgezonden worden op National Geographic! We zien naast grote en mooie karpers ook andere prachtige vissoorten en natuurbeelden voorbijkomen. Bekijk de trailer en oordeel zelf!

{youtube}gr7i7xxW3-o{/youtube}

‘Seeking Shadows’ Part 1 komt uit in November van 2012.

Seeking Shadows

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *