Weekendklappers bij TackleShop.nl!

frame-tackleshopGoed nieuws voor vissend Nederland! Vanaf nu is er op TackleShop.nl iedere vrijdag om 12:00 een weekendklapper te vinden. Deze speciale aanbieding is iedere week anders en bestaat uit een zeer scherp geprijsd artikel dat vanaf vrijdag 12:00 tot zondag avond te bestellen is. De korting op het vaak toch al laag geprijsde product kan ver oplopen waardoor je zeer voordelig uit bent. Wanneer je de winkel op Twitter volgt of op Facebook like’d kun je de aanbiedingen iedere vrijdag automatisch volgen;  zo weet je zeker dat je niks mist!

Naast deze weekendklapper is ook het assortiment verder uitgebreid. Zo is voor de karpervissers het merk Dynamite Baits toegevoegd. Dit alom bekende merk heeft uitsluitend producten van hoge kwaliteit zoals je van een top merk kunt verwachten. Een groot deel van de mixen, boilies, attractors en pellets is hiervan direct uit voorraad leverbaar. Binnenkort zullen er nog meer producten worden toegevoegd.

Voor de roofvissers is het merk Rapala toegevoegd met een ruim assortiment pluggen. Ook Rapala staat voor hoge kwaliteit kunstaas met vlijmscherpe dreggen dat garant staat voor goede vangsten. Ook dit assortiment zal op korte termijn nog verder worden uitgebreid.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *