Berkley Gulp! primeurs op Carp 2011

frame-berkley-gulpZaterdag 5 februari 2011 gaat de 15e Carp Zwolle van start. JRC en Berkley Gulp! Carp zijn uiteraard aanwezig en dit jaar zijn er meer primeurs en innovatieve producten te vinden dan ooit te voren. Naast onze nieuwe producten en verkoopacties is er veel te doen bij JRC en Berkley Gulp! Carp. Een greep uit het programma:

  • Herman Lord Of The Rigs zal zijn knoopkunsten demonstreren.
  • JRC consultants (Roelof Schut, Mark Zelle en Eddy Norder) geven uitleg over de werking van onderlijnen en het asis systeem.
  • De leden van het Berkley Gulp! Carp team (Kevin Borgmans en Maarten de Backker)  zullen uitleg geven over de nieuwe product range Gulp! Carp.
  • De nieuwste producten van JRC zijn aanwezig op de stand.
Primeur

De meeste bezoekers komen voor iets nieuws, een primeur, naar de Carp Zwolle. Ook hier hebben JRC en Berkley Gulp! Carp voor gezorgd. Geen beurs zonder primeur!

Berkley Gulp! Carp is revolutionair! Na het succes van Gulp! Alive in de roofvisserij is Gulp! nu ook ontwikkeld voor de karpervisserij. Met een assortiment waar de bezoekers u tegen zeggen. Het assortiment bevat onder andere: boilies, (fluo) pop-ups, pellets, seeds, liquids, oils en  partikels. In nog meer smaken en maten. Voor meer informatie bekijk onze nieuwe website www.gulp-carp.nl

Boillie emmers
Boillies
Dips
fluo pop-up
oils
Pellets
Pop-Up
Seeds
loodsysteem

Check deze website regelmatig, later volgt er nog meer beurs nieuws van JRC en Berkley Gulp! Carp. Met verkoopacties en meer primeurs.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *