House of Carp – Nieuwe producten!

frame-houseofcarpHouse of Carp timmert stevig aan de weg en heeft hun assortiment uitgebreid met diverse geweldige producten. Wat te denken van dubbelwandige mokken of besteksets? Lees snel verder om te zien wat er nog meer aan nieuwe artikelen is toegevoegd.

tuffmug

Ook hebben we weer uitbreiding van de artikelen van DIEM. Deze engelse kleding firma heeft enkele nieuwe items toegevoegd en het type camo veranderd. In de shop zijn de nieuwe hoody’s al te bestellen evenals deze Heavy Tech jassen welke voorzien zijn van een uitneembare fleece binnenjas.

diemheavygreen

diemhoody

De topper is deze camo tent, welke verkrijgbaar is in een 1- en 2 persoons versie, voorzien van muggengaas of plastic raam, 2 klittenband strips om de hengel vast te zetten. House of Carp is tevens verdeler van deze tenten, indien je deze tent liever bij de hengelsportwinkel in je buurt haalt, laat dan deze winkel even contact opnemen met ons. Je kan deze tent ook bij ons bekijken en afhalen.

tent

Ook hebben we een camou stretcher, gemaakt van een hoogwaardig doek en frame. Ook niet geheel onbelangrijk…hij ligt geweldig! Ook deze stretcher is bij je eigen winkelier te krijgen.

stretcher

Verder hebben we nog wel meer nieuwe items…kom maar gauw kijken!

Met vriendelijke groet,
Mark Zelle
House of Carp

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *