HD Quality flavours

frame-hd-quality-flavoursHD Quality flavours is een leverancier die exclusieve kwaliteitsaroma’s levert voor de hengelsport. In de overzichtelijke webshop zijn de flavours gerangschikt per categorie. De HD Quality flavours zijn de absolute top op het gebied van geur en smaakstoffen. Een sterke troef bij deze flavours zijn deĀ  oplosmiddel die worden gebruikt, deze werken zowel in de zomer als in de winter tot 5 graden uitstekend.

Door de unieke samenstelling van HD Quality flavours blijft de smaak en geur bij het koken van de boilies ruimvoldoende behouden, uiteraard draagt dit in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van de boilie, zowel bij hoge en lage watertemperaturen.
HD Quality flavours zijn dressuur doorbrekend en zijn niet schadelijk voor de vis. Kijk voor het hele assortiment op: www.quality-flavours.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *