de Karper op Carp 2010

frame-dekarper

Op de Karper stand hebben we een aantal schitterende acties die je niet mag missen: Elke dag kunnen de eerste 300 bezoekers die de speciale Proline insert ingevuld inleveren op de stand van Karper een Gratis proefzak Proline Sticks ophalen. Hoor je niet bij de eerste 300 bezoekers dan krijg je exclusief 10% korting op de aanschaf van de Sticks. Deze insert zit in Karper 58, die vanaf 4 februari in de winkel ligt.

Frank Warwick heeft speciaal voor Karper 100 dvd’s, Warwick’s way with Carp gesigneerd, de DVD is op de stand voor slechts € 19,95 per stuk te koop of je krijgt ‘m samen met de DVD Above and Below gratis bij een abonnement op Karper.

karpermagazine-beurs1

Alsof dit nog niet genoeg is zal er op zaterdag om 12.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden van de Down Under prijsvraag met Rob Hughes. Misschien heeft Rob dan ook nog wel even tijd om jouw dvd te signeren? Naast Rob Hughes zal ook Alijn Danau en Arnout Terlouw onze stand aan doen.

karpermagazine-beurs2

Winnen?

Onder alle bezoekers die de Proline insert inleveren op de Karperstand verloten we iedere dag op de stand om 14.00 uur vijf gesigneerde dvd’s van Frank Warwick.

Producten:

Op de beurs hebben we schitterende abonenmenten aanbiedingen voor het Internationale magazine Karper, maar ook alle drie delen van de Catching the Impossible serie en de nieuwste DVD The Challenge van PB products met Koen Koops en Frank Warwick.

the-challenge-dvd-promo

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *